Přejít k hlavnímu obsahu

Evil Geniuses ztrácí finskou sílu

23. 12. 2010 | 12:36 Counter Strike 1.6
Americká organizace Evil Geniuses potvrdila odchod finské hvězdy Tomiho "lurppis" Kovanena z týmu. Hráči totiž v únoru vyprší vízum, které ho prozatím chránilo a dovolovalo mu hrát za mořem.Finský hráč se k Evil Geniuses připojil v dubnu minulého roku a rovnou stanul na postu kapitána týmu. Sestavu pak vedl k vítězství na GameGune Mexico, MSI BEAT IT a mnoho dalších severo-amerických turnajů. Největším úspěchem na mezinárodní scéně je ale třetí místo na Arbalet Cup Europe 2009 a čtvrté místo na Intel Extreme Masters 4.
Výchozí obrázek

Americká organizace Evil Geniuses potvrdila odchod finské hvězdy Tomiho "lurppis" Kovanena z týmu. Hráči totiž v únoru vyprší vízum, které ho prozatím chránilo a dovolovalo mu hrát za mořem.

Finský hráč se k Evil Geniuses připojil v dubnu minulého roku a rovnou stanul na postu kapitána týmu. Sestavu pak vedl k vítězství na GameGune Mexico, MSI BEAT IT a mnoho dalších severo-amerických turnajů. Největším úspěchem na mezinárodní scéně je ale třetí místo na Arbalet Cup Europe 2009 a čtvrté místo na Intel Extreme Masters 4.


lurrpis a jeho tým na turnaji Arbalet Cup Europe (foto: hltv.org)

"Zůstanu v Oregonu do konce února, kdy mi vyprší vízum," prozradil portálu HLTV.org Tomi, "poté se vrátím domů a budu pokračovat v práci, ve škole a v normálním životě."

Jeho místo zaujme Andrew "Irukandji" Timmerman, který největšího úspěchu dosáhl v compLexity a k týmu se připojuje z konkurenčních Frag Dominant. "Je pro mě velkou ctí hrát za nejlepší tým a organizaci u nás. Vždycky jsem chtěl hrát s Jordanem, Dannym a Tylerem a nyní tu možnost mám a hrozně moc se těším na novou spolupráci."

Sestava Evil Geniuses

{#Spojené státy americké} Jordan "n0thing" Gilbert
{#Spojené státy americké} Danny "fRoD" Montaner
{#Spojené státy americké} Tyler "Storm" Wood
{#Spojené státy americké} Derek "dboorN" Boorn
{#Spojené státy americké} Andrew "Irukandji" Timmerman

Zdroj: HLTV