Přejít k hlavnímu obsahu

Lemondogs zpátky na scéně? Moddii vše popírá!

27. 12. 2010 | 23:32 Counter Strike 1.6
Švédský bulvární portál rakaka.se přichází s další velkou a ožehavou novinkou. Dle posledních indícií se vrací organizace Lemondogs, v jejímž středu by měl stát legendární Dennis "walle" Wallenberg. Jsou tyto zprávy pravdivé jako ty poslední o přestupu hráčů z fnatic a SK Gaming?27. 12. 2010 23:51 - Bývalá stár SK Gaming Andreas "moddi" Fridh popírá veškeré dohady o přestupu pod hlavičku Lemondogs. Podle oficiálního vyjádření nehrál CS od DreamHacku, tudíž se nechystá kamkoliv přestupovat a jakkoliv se prozatím zapojovat do světového dění.
Výchozí obrázek

Švédský bulvární portál rakaka.se přichází s další velkou a ožehavou novinkou. Dle posledních indícií se vrací organizace Lemondogs, v jejímž středu by měl stát legendární Dennis "walle" Wallenberg. Jsou tyto zprávy pravdivé jako ty poslední o přestupu hráčů z fnatic a SK Gaming?

27. 12. 2010 23:51 - Bývalá stár SK Gaming Andreas "moddi" Fridh popírá veškeré dohady o přestupu pod hlavičku Lemondogs. Podle oficiálního vyjádření nehrál CS od DreamHacku, tudíž se nechystá kamkoliv přestupovat a jakkoliv se prozatím zapojovat do světového dění.

Vše začalo začátkem tohoto měsíce, kdy se vyrojily první zprávy o příchodu dua GeT_RiGhT-f0rest k SK Gaming. První věcí, kterou manažeři německé organizace ovšem udělali, bylo, že všechny zprávy o změně v týmu popřeli a vydali prohlášení, že již brzy se můžete těšit na novou sestavu. O pár hodin později bylo ale vše jistojisté a SK Gaming se můžou od letošního prosince pyšnit tou nejsilnější možnou pětkou, jaká se v posledních letech u týmu objevila.


Vrátí se walle ke hraní, i když oznámil konec kariéry? (foto: HLTV.org)

Vyhazov z týmu dostal dlouho se trápící Dennis "walle" Wallenberg a hostující Andreas "moddii" Fridh, tito dva hráči ale možná spojí svou cestu v dalším týmu. Bývalý Andreasův spoluhráč, André "BARRBAR" Möller, se sice zřekl všech herních štací v nadcházejícím roce, nejspíš ale dokázal přemluvit svého bývalého parťáka z dob Meet Your Makers k jedné společné hře.

Čtvrtým do party by měla být dánská superstár Christoffer "Sunde" Sunde, který dostal padáka v Mortal Team Work, kde ho nahradil Timm "ArcadioN" Henriksen na přelomu října a listopadu.

Rakaka dodává, že pátým hráčem by se měl stát Marcus "zet" Sundström, který s wallem hrával jak v SK Gaming, tak v Ninja in Pyjamas.

Sestava Lemondogs pro rok 2011

{#Švédsko} Dennis "walle" Wallenberg
{#Švédsko} Andreas "moddi" Fridh
{#Švédsko} André "BARRBAR" Möller
{#Švédsko} Marcus "zet" Sundström
{#Dánsko} Christoffer "Sunde" Sunde

 

Zdroj: HLTV
Štítky: lemondogs