Přejít k hlavnímu obsahu

Web pro LanCraft Spring se spustí na Nový rok

Lukáš "Jump" Vobecký a jeho tým právě dnes ohlásili příchod nového LanCraftu. Další turnaj, tentokrát opět s podtitulem Spring, se bude konat v prvních dubnových dnech a ti, kteří se přijedou podívat, určitě zažijí stejně velkou legraci jako dřív.Staré Město se může těšit na další nájezd českých a slovenských hráčů (foto: LanCraft.cz)
Výchozí obrázek

Lukáš "Jump" Vobecký a jeho tým právě dnes ohlásili příchod nového LanCraftu. Další turnaj, tentokrát opět s podtitulem Spring, se bude konat v prvních dubnových dnech a ti, kteří se přijedou podívat, určitě zažijí stejně velkou legraci jako dřív.


Staré Město se může těšit na další nájezd českých a slovenských hráčů (foto: LanCraft.cz)

Už tuto sobotu mezi půlnocí a třetí hodinou ranní spustí tým Lukáše "Jump" Vobeckého webové stránky pro další v pořadí již dvanáctý LanCraft. Po úspěchu s prostory v letošním roce, se i nadcházející LanCraft uskuteční ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Těšit se mohou především hráči her DotA, StarCraft II a Counter Strike 1.6.

Připojte se na Facebooku k LanCraftu!

Zapište si tedy dny od 8. do 10. dubna roku 2011 červeně do kalendáře, neboť tyto dny budou vyhrazeny nejnovější edici oblíbené série LanCraft turnajů!

Zdroj: LanCraft