Přejít k hlavnímu obsahu

Total Gaming League přichází

1. 1. 2011 | 01:30 Counter Strike 1.6
S příchodem roku 2011 přichází i nová maďarská liga, která je otevřená pro všechny evropské týmy. Kdokoliv má chuť a čas, může se zúčastnit nové Total Gaming League.Nejnovější přírustek do evropských lig byl původně koncipován pouze pro domácí maďarskou scénu. Jak se ale zdá, tamní týmy nemají zájem se zúčastnit ligy, kterou prozatím sponzorují společnosti jako LG, Fujitsu nebo Acer. Největším problémem, který se maďarskou komunitou táhne, je nejspíš nechuť zaplatit poplatek, který činí 4€ na jednoho hráče, tedy 20€ na celý tým.
Výchozí obrázek

S příchodem roku 2011 přichází i nová maďarská liga, která je otevřená pro všechny evropské týmy. Kdokoliv má chuť a čas, může se zúčastnit nové Total Gaming League.

Nejnovější přírustek do evropských lig byl původně koncipován pouze pro domácí maďarskou scénu. Jak se ale zdá, tamní týmy nemají zájem se zúčastnit ligy, kterou prozatím sponzorují společnosti jako LG, Fujitsu nebo Acer. Největším problémem, který se maďarskou komunitou táhne, je nejspíš nechuť zaplatit poplatek, který činí 4€ na jednoho hráče, tedy 20€ na celý tým.

Liga byla přednostně vytvořena pro FPS tituly Counter Strike 1.6, Counter Strike:Source a Call of Duty 2 a 4. Peněžní dotace je ovšem závislá na tom, kolik týmů se ligy zúčastní a zaplatí startovací poplatek. Pokud se sežene víc jak čtyřiadvacet týmů, může se vítěz celé ligy těšit z 300€.

 Při počtu 24 týmůPři počtu 16 týmůPři počtu 8 týmů
1. místo75.000 Ft50.000 Ft25.000 Ft
2. místo50.000 Ft30.000 Ft15.000 Ft
3. místo35.000 Ft20.000 Ft10.000 Ft

Systém ligy se neliší od těch, který výdáme například na Mezihernových turnajích. Prvně by měli přijít skupiny, po kterých postoupí ti nejlepší do Double elimination play off. Podle všech informací si navíc týmy nebudou moct měnit soupisky v průběhu ligy.

Někteří z vás si možná vzpomenou na loňskou Wiggles Regional League, která měla sezdat dohromady týmy ze střední Evropy a Balkánu. Bohužel se to adminům nepodařilo, uvidíme tedy, jak se povede Total Gaming League, která má otevřené registrace až do 31. ledna.

Naštivte stránky Total Gaming League a prokažte své síly proti maďarským a evropským celkům.

Zdroj: TGL