Přejít k hlavnímu obsahu

Změna pravidel a konec X-RAY anticheatu v CS 1.6

2. 1. 2011 | 12:20 Counter Strike 1.6
Blíží se rok 2011 a my si pro vás přichystali pár "novinek", které se týkají všech našich lig a turnajů. Proto prosíme všechny z vás, aby následující řádky četli s opravdovým zaujetím.Zrušení X-RAY anticheatuPo delší zkušební době jsme se rozhodli dát vale jednomu z nejvíce používaných anticheatů ve světě. Bohužel jeho kompabilita a problémovost nás donutila využívat ho co nejméně. I přes pokusy, které jsme zde se snažili vytvořit, není support ze strany vývojářů tak dostatečný, abychom s něčím podobným nadále pokračovali.
Výchozí obrázek

Blíží se rok 2011 a my si pro vás přichystali pár "novinek", které se týkají všech našich lig a turnajů. Proto prosíme všechny z vás, aby následující řádky četli s opravdovým zaujetím.

Zrušení X-RAY anticheatu

Po delší zkušební době jsme se rozhodli dát vale jednomu z nejvíce používaných anticheatů ve světě. Bohužel jeho kompabilita a problémovost nás donutila využívat ho co nejméně. I přes pokusy, které jsme zde se snažili vytvořit, není support ze strany vývojářů tak dostatečný, abychom s něčím podobným nadále pokračovali.

Budeme rádi, kdyby hráči využívali všech výhod a možností, které nabízí naše pravidla. Tím myslíme, vyžadování dem ze zápasů, náš CheatHunter tým je už připraven na příval dem od vás všech.

Vyjádření hlavního admina Jana "Janyy" Mrázka k incidentu z poslední doby:

V posledních dnech si jistý hráč povšimnul, že hráč David "sGreeN" Urbánek z týmu FeW GamerS, nezapínal X-Ray. Turnaje, které doposud proběhly, byly nadále svázany povinností mít X-Ray zapnutý, tudíž tímto děkujeme hráči, který nás na tento problém upozornil a dal nám tzv. echo. David bohužel dosáhl hranice tří nespuštěných X-Ray a to nás vede k pernamentnímu BANu. Neděláme výjimky, ale byl jsem donucen tuto situaci řešit pomocí svých práv. Daný hráč dostává BAN na tři měsíce hned z několika důvodů. David se nejenže často účastní našich Mezihernových turnajů, kde s ním nejsou žádné problémy, v GIGABYTE lize pravidelně dodává IE dema a SG testy.  Jelikož jsme se už před měsícem rozhodnuli, že X-Ray zrušíme, je dle nás tento trest optimální a dostačující."

Změna pravidel

Dalším bodem, který bychom chtěli vyzdvihnout a oznámit, je kompletní změna úpravy pravidel. Poté, co jsme vytvořili kratší verzi našich pravidel, to proto, abychom vám ulehčili čtení a pochopení všech pravidel, nesetkali jsme se s moc velkým ohlasem z vaší strany. Našli se totiž uživatelé, kteří vždy hledali mezery v pravidlech, proto jsme se rozhodli vrátit se zpět, tedy rozepsat každé pravidlo dopodrobna.

Novinkou budou i přísnější tresty například za urážky, zbytečné protestsy a nedodávání IN-EYE dem. Doporučujeme všem našim hráčům si pravidla přečíst - Neznalost neomlouvá!

LINK NA PRAVIDLA KTERÉ ZAČNOU PLATIT 10.1 ZDE

Nakonec jsme se kvůli blížícímu se play off rozhodli zrušit blokace při vstupu do týmu, ovšem jen pro tento týden.

Zdroj: PLAYzone