Přejít k hlavnímu obsahu

WeMade FOX propouští svou sestavu

7. 1. 2011 | 04:44 Counter Strike 1.6
Korejská organizace WeMade FOX propouští po dlouhých letech služby jsou prvotřídní CS divizi. Děje se tak po dvou měsících od prvního mezinárodního triumfu této korejské pětky.Jedna z nejstarších a legendárních sestav, která se po světovém herním poli nadále prohání, se od zítřejšího dne bude muset vyrovnat s vykopnutím z největší korejské herní organizace. Hráči, kteří dříve vystupovali s tagem jako e-STRO nebo project_kr měli ovšem proti valné většině světových soupeřů strašnou smůlu, neboť na svůj první velký titul čekali až do letošní zimy.
Výchozí obrázek

Korejská organizace WeMade FOX propouští po dlouhých letech služby jsou prvotřídní CS divizi. Děje se tak po dvou měsících od prvního mezinárodního triumfu této korejské pětky.

Jedna z nejstarších a legendárních sestav, která se po světovém herním poli nadále prohání, se od zítřejšího dne bude muset vyrovnat s vykopnutím z největší korejské herní organizace. Hráči, kteří dříve vystupovali s tagem jako e-STRO nebo project_kr měli ovšem proti valné většině světových soupeřů strašnou smůlu, neboť na svůj první velký titul čekali až do letošní zimy.


Bývalí hráči WeMade FOX na e-Stars Soul 2010 (foto: hltv.org)

Občasná proměna v kádru slibovala nový a lepší začátek této silné pětice, místo toho se ale od předloňského ledna moc neudálo. Druhá místa na turnajích jako GameGune či e-Stars Soul 2009 & 2010 nejspíš nebyla dostačující vizitkou pro organizaci, která patří k těm nejlepším, jaké se v Koreji najdou.

Bývalá sestava WeMade FOX

{#Korejská republika} Geun Chul "solo" Kang
{#Korejská republika} Min Soo "glow" Kim
{#Korejská republika} Sun Ho "termi" Pyun
{#Korejská republika} Sung Jae "bail" Lee
{#Korejská republika} Bum Gi "peri" Jung

Zdroj: HLTV