Přejít k hlavnímu obsahu

TBH a Alternate skládají nové pětky

7. 1. 2011 | 05:10 Counter Strike 1.6
Německé organizace Team Alternate a Team Bavarian Heaven v minulých hodinách představily své nové pětky, se kterými se chystají ucházet o titul nejlepšího týmu Německa. Kdo přestoupil kam?CHEF-KOCH se vrací k AlternateJedna z největších německých legend a nadále jeden z nejlepších hráčů v Německu David "CHEF-KOCH" Nagel se po tříletém putování vrací k Alternate aTTax. Už koncem roku 2010 vyplulo na povrch, že druhá nejlepší organizace (dle EPS) zkouší duo crisby-ChRRRRp, které by měl doplnit v budoucnu i výše zmíněný David.
Výchozí obrázek

Německé organizace Team Alternate a Team Bavarian Heaven v minulých hodinách představily své nové pětky, se kterými se chystají ucházet o titul nejlepšího týmu Německa. Kdo přestoupil kam?

CHEF-KOCH se vrací k Alternate

Jedna z největších německých legend a nadále jeden z nejlepších hráčů v Německu David "CHEF-KOCH" Nagel se po tříletém putování vrací k Alternate aTTax. Už koncem roku 2010 vyplulo na povrch, že druhá nejlepší organizace (dle EPS) zkouší duo crisby-ChRRRRp, které by měl doplnit v budoucnu i výše zmíněný David.

Samotný americký hráč Kenyon "KenaN" Temmel v rozhovorech pro různé portály přiznal, že přijdou víc než dvě týmové změny. On sám si společně s Direncem "seraph" Öz-em domluvil nové společníky, čímž se z týmu musela pakovat další hvězda Roman "Roman R." Reinhardt. Ten zamířil na opačnou stranu než přišel ChRRRRp, tedy do Team Bavarian Heaven. Jan "mooN" Stolle bude u týmu od nýnějška zastávat post trenéra.

Team Bavarian Heaven posiluje o legendy

Legendární "myšší" dvojka Roman "Roman R." Reinhardt a Christian "Blizzard" Chmiel se připojuje ke třetímu nejlepšímu týmu loňské ESL Pro Series. Oba dva už delší dobu patří k německé špičce a svou roli by měli potvrdit i v novém působišti, kde se rodí zcela nová pětka.

Kromě dvou zmíněných hráčů přichází z myRevenge Michele "zonixx" Köhler a Dominik "d0m AZ" Wrabetz z n!faculty. Jediný rusky hovořící člen bývalých Team Bavarian Heaven zůstává u týmu a doufá, že v novém složení zopakují minimálně bronz z letošní sezóny.

Sestava Team Alternate

{#Německo} David "CHEF-KOCH" Nagel
{#Spojené státy americké} Kenyon "KenaN" Temmel
{#Německo} Direnc "seraph" Öz
{#Německo} Christian "crisby" Schmitt
{#Německo} Christian "ChRRRRp" Porten

{#Německo} Jan "mooN" Stolle - trenér

Sestava Team Bavarian Heaven

{#Ruská federace} Paul "pwl" Woltschenko
{#Německo} Christian "Blizzard" Chmiel
{#Německo} Roman "Roman R." Reinhardt
{#Německo} Michele "zonixx" Köhler
{#Německo} Dominik "d0m AZ" Wrabetz

Zdroj: HLTV