Přejít k hlavnímu obsahu

Full Gaming vynechají finále evropské IEM

8. 1. 2011 | 19:13 Counter Strike 1.6
Dánská sestava doposud známá jako Full Gaming vynechá nadcházející finále evropského šampionátu Intel Extreme Masters a zároveň opouští svého dosavadního chlebodárce.S Full Gaming to jde v poslední době opravdu z kopce. Tým nejdřív opustil kapitán a největší hvězda, Timm "ArcadioN" Henriksen, který se přesunul ke konkurenčním Mortal Team Work. Full Gaming si i přesto dokázali vybojovat v online části evropského turnaje Intel Extreme Masters postup na LAN do Kyjeva (po vítězství nad ruskými forZe 2-0), kde už se koncem měsíce odehraje další ročník této významné akce.
Výchozí obrázek

Dánská sestava doposud známá jako Full Gaming vynechá nadcházející finále evropského šampionátu Intel Extreme Masters a zároveň opouští svého dosavadního chlebodárce.

S Full Gaming to jde v poslední době opravdu z kopce. Tým nejdřív opustil kapitán a největší hvězda, Timm "ArcadioN" Henriksen, který se přesunul ke konkurenčním Mortal Team Work. Full Gaming si i přesto dokázali vybojovat v online části evropského turnaje Intel Extreme Masters postup na LAN do Kyjeva (po vítězství nad ruskými forZe 2-0), kde už se koncem měsíce odehraje další ročník této významné akce.

"Dnes jsme odeslali adminům ESL zprávu, že se nezúčastníme LAN finále evropského šampionátu IEM," prozradil Michael "Friis" Jørgensen portálu HLTV.org. "Nemáme kompletní sestavu a nechceme se zúčastnit turnaje v mixu."

Dle posledních informací se ovšem organizace, která chtěla stanout na vrcholu dánské scény, potýká s finančními problémy. Díky tomu se přední evropská sestava nemůže spoléhat na finanční injekci, která by týmu zaplatila cestu a pobyt na Ukrajině. "Full Gaming nás nejsou nadále schopni plně finančně podporovat díky problémům s daněmi. Nemáme tedy žádnou organizaci, která by nás vedla a podporovala," prozradil Morten "suraNga" Jensen.

A aby toho nebylo málo, tak z týmu odchází Jack "wazorN" Henriksen, který už nemá chuť nadále pokračovat a hrát.

Sestava ex-Full Gaming

{#Dánsko} Michael "Friis" Jørgensen
{#Dánsko} Morten "suraNga" Jensen
{#Dánsko} Rasmus "FaagaN" Thomsen
{#Dánsko} Christian "turkizh" Bindslev

Ve skupině B, kde jsou například švédští fnatic a Natus Vincere, tak vzniká jedno volné místo. O toto místo by se měli poprat všechny týmy, které se dostaly do posledního kvalifikačního kola a zahrát si o tento spot turnaj.

Zdroj: HLTV