Přejít k hlavnímu obsahu

Alternate do Kyjeva bez KenaN-a

11. 1. 2011 | 13:13 Counter Strike 1.6
Německá dvojka, organizace Alternate aTTax, se na LAN finále evropského šampionátu bude muset obejít bez hvězdného Kenyona "KenaN" Temmela.Školní povinnosti se dotýkají nás všech, ovšem když zasáhnou do takových událostí, jako je tato, bolí to víc než je zdrávo. Americká hvězda německých Alternate totiž bude muset kvůli školním povinnostem vypustit lednové evropské finále pátého ročníku Intel Extreme Masters.
Výchozí obrázek

Německá dvojka, organizace Alternate aTTax, se na LAN finále evropského šampionátu bude muset obejít bez hvězdného Kenyona "KenaN" Temmela.

Školní povinnosti se dotýkají nás všech, ovšem když zasáhnou do takových událostí, jako je tato, bolí to víc než je zdrávo. Americká hvězda německých Alternate totiž bude muset kvůli školním povinnostem vypustit lednové evropské finále pátého ročníku Intel Extreme Masters.

Alternate, kteří nedávno ohlásili úplně novou sestavu pro letošní rok, se tak budou muset obejít o jednoho z nejlepších hráčů působících na německé scéně. Jeho místo by měl podle všech dostupných informací zaujmout "trenér" týmu, Jan "mooN" Stolle, který u celku působí jako trenér a šestý hráč v jedné osobě.

Sestava Team Alternate

{#Německo} David "CHEF-KOCH" Nagel
{#Německo} Direnc "seraph" Öz
{#Německo} Christian "crisby" Schmitt
{#Německo} Christian "ChRRRRp" Porten
{#Spojené státy americké} Kenyon "KenaN" Temmel

{#Německo} Jan "mooN" Stolle