Přejít k hlavnímu obsahu

Další fnaticPLAY už o víkendu

11. 1. 2011 | 18:00 Counter Strike 1.6
Australská organizace Fnatic přichází s další sérií turnaje fnaticPLAY. Celý turnaj by měl být odehrán v průběhu tohoto víkendu a je pouze pro prvních 64 přihlášených týmů.Cítíte se po vstupu do nového roku čilí a plní energie? Máte natrénováno a chcete změřit síly s evropskou špičkou? Pak se přihlašte do dalšího fnaticPLAY, kde se i tentokrát hraje o skvělé ceny. Kromě peněžní odměny pro první místo, se můžou další týmy těšit na síťové karty a podložky fnatic.
Výchozí obrázek

Australská organizace Fnatic přichází s další sérií turnaje fnaticPLAY. Celý turnaj by měl být odehrán v průběhu tohoto víkendu a je pouze pro prvních 64 přihlášených týmů.

Cítíte se po vstupu do nového roku čilí a plní energie? Máte natrénováno a chcete změřit síly s evropskou špičkou? Pak se přihlašte do dalšího fnaticPLAY, kde se i tentokrát hraje o skvělé ceny. Kromě peněžní odměny pro první místo, se můžou další týmy těšit na síťové karty a podložky fnatic.

Online turnaj vypukne už tento pátek v sedm hodin večer a na čtyřiašedesát týmů budou čekat první dvě kola silného a zajímavého turnaje. Druhý den, tedy v sobotu se budou hrát další dvě kola, čímž na nedělní večerní hodiny vychází semifinále a finále turnaje.

Turnaj se odehraje ve formátu Single Elimination a BO1, tudíž kdo prohraje, vypadává. Pouze semifinále a finále se bude hrát na dvě vítězné mapy.

Ceny

1. místo 500$
2. místo 5x BigFoot Killer2100
3. místo 5x SteelSeries QcK+ fnatic podložka

Kdo má zájem se zúčastnit, nechť se registruje na stránkách fnatic!

Zdroj: fnatic
Štítky: fnatic