Přejít k hlavnímu obsahu

Moddii míří do Alchemists

12. 1. 2011 | 01:01 Counter Strike 1.6
Nedávný rozpad NEB-Gaming pomohl konkurenčním Alchemists, kteří dnešním dnem na scénu přivádí jednu z nejsilnějších sestav poslední doby. Jak se povede nové norsko-švédské sestavě?Už před týdnem se na norské scéně začaly točit kolečka předních norských sestav. Nejdřív se do pohybu daly ty, které mocně točily týmem Never Ending Brotherhood. Z týmu odešlo hned trio hráčů, přičemž největší ohlas sklidil Kristian "KORN" Hekland, jenž se rozhodl v tu dobu ukončit svou herní kariéru.
Výchozí obrázek

Nedávný rozpad NEB-Gaming pomohl konkurenčním Alchemists, kteří dnešním dnem na scénu přivádí jednu z nejsilnějších sestav poslední doby. Jak se povede nové norsko-švédské sestavě?

Už před týdnem se na norské scéně začaly točit kolečka předních norských sestav. Nejdřív se do pohybu daly ty, které mocně točily týmem Never Ending Brotherhood. Z týmu odešlo hned trio hráčů, přičemž největší ohlas sklidil Kristian "KORN" Hekland, jenž se rozhodl v tu dobu ukončit svou herní kariéru.


Konečně dlouhodobá štace pro moddiiho? (foto: hltv.org)

Ovšem po týdnu je vše jinak, Kristian vyvrací veškeré své předešlé tvrzení a míří do Alchemists, kam přivádí i svého bývalého spoluhráče z NEB, Gunnar-a "zEn" Enga. Po jejich bok se připojí světově známá dvojice Karl William "kalle" Haraldsen a Tommy "tacky" Mosgaard, kteří ještě před pár dny hráli za nejlepší norský tým, Team .no.

Jako pátý pilíř byl do týmu přizván švédský hráč Andreas "moddii" Fridh, kterého jsme naposledy mohli vidět u švédských SK Gaming, se kterými vyhrál například Samsung Euro Championship 2010.

Sestava Alchemists

{#Norsko} Gunnar "zEn" Eng
{#Norsko} Karl William "kalle" Haraldsen
{#Norsko} Tommy "tacky" Mosgaard
{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh
{#Norsko} Kristian "KORN" Hekland

Zdroj: HLTV