Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone liga: Dohrávky základní části

12. 1. 2011 | 21:21 Warcraft 3
Výchozí obrázek


Po novém roce se okatě snížila aktivita hráčů v naší WC3 lize, proto jsme pro vás pro hráče připravili následující opatření, které by měli zjednodušit dohrání sezóny základní části. Změny se týkají především zápasů, které by mohli pozměnit pořadí prvních čtyř kvalifikovaných hráčů ve skupině do playoff

Úplná pravidla ][ Admin team ][ 1.divize ][ 2.divize ][ 3.divize ][ 4.divize ][ PLAYzone sázky


Vážení hráči, v posledních týdnech došlo k nepříjemnostem v harmonogramu zápasů. Někteří z vás, v tom lepším případě jste zápas odložili a v tom horším jste se vůbec neozvali, když jste měli hrát zápas. Abychom společně předešli massivním kontumacím, připravili jsme pro vás následující program dohrávání zápasů v základní části. Následně budou skupiny uzavřeny a hráči z prvních čtyř pozic v každé skupině budou slosováni do pavouka. Jak bude playoff pavouk vygenerován je ukázáno niže, čili je to jenom na vás, zda si to odehrajete nebo ne. Číslice před nebo za nickem hráče značí aktuální pozici v divizi (předpokládáme, že se po dohrávkách změní).


 -

Datumy na dohrávky jsou pevně dány, avšak každý z účastníků má pořád možnost se ozvat a harmonogram svých zápasů po domluvě změnit. Tak lze učinit zdůrazňujeme jen do 24 hodin prostřednictvím emailu hl. admina ligy e1f@warcraft3.cz. Kdo se na zápas nedostaví, bude nenávratně zkontumován. Sraz jako doposud bude na Gareně v místnosti Garena TFT tournament room 3. Hráč Styl-Tommy (4.divize) byl dneškem vyřazen z ligy, protože je přes měsíc nezvěstný a dohrávat 8 zápasů je nemožné (už jen proto, že by tím otravoval všechny hráče ze skupiny). Více informací ohledně playoff se dozvíte začátkem následujícího měsíce, kdy bude začínat.

 -