Přejít k hlavnímu obsahu

forZe nahradí Full Gaming ve finále IEM EU

14. 1. 2011 | 02:57 Counter Strike 1.6
Bývalý nejlepší ruský celek získal od adminů ESL Intel Extreme Masters zúčastnit se kyjevského LAN finále evropského šampionátu. Na turnaji, který se odehraje už za týden, zastoupí dánské Full Gaming, kteří odřekli svou účast.Rusko-ukrajinská sestava měla šanci dostat se na akci skrz online kvalifikaci, v té ale podlehli právě Full Gaming, kteří se teprve před týdnem z finančních důvodů odhlásili z akce. Admini ESL dlouho neváhali a zvolili sestavu z východu jako jejich náhradníky.
Výchozí obrázek

Bývalý nejlepší ruský celek získal od adminů ESL Intel Extreme Masters zúčastnit se kyjevského LAN finále evropského šampionátu. Na turnaji, který se odehraje už za týden, zastoupí dánské Full Gaming, kteří odřekli svou účast.

Rusko-ukrajinská sestava měla šanci dostat se na akci skrz online kvalifikaci, v té ale podlehli právě Full Gaming, kteří se teprve před týdnem z finančních důvodů odhlásili z akce. Admini ESL dlouho neváhali a zvolili sestavu z východu jako jejich náhradníky.

ForZe tak doplní skupinu B, ve které se střetnou s ukrajinskými Natus Vincere, švédskými fnatic a Lions, Alternate z Německa a dánskými NoProblem (ex-Copenhagen Wolves).

Sestava forZe pro IEM

{#Ruská federace} Aleksey "HEL1" Novikov
{#Ruská federace} Dmitriy "hooch" Bogdanov
{#Ukrajina} Sergey "lmbt" Bezhanov
{#Ukrajina} Emil "kucher" Akhundov
{#Ruská federace} Alexey "OverDrive" Birukov