Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba Ladies v boji proti evropským týmům

14. 1. 2011 | 13:47 Counter Strike 1.6
ESL věnovaná "něžnému" pohlaví nedávno oznámila turnaj s názvem CS 1.6 Winter Season Cup female, který právě v tuto dobu probíhá a i naše komunita má své zastoupení v podobě eSuba Ladies.Od 5.1. do 10.1. byly na ESL female stránkách oznámeny registrace do dívčího zimního turnaje, v kterém se zjistí který z ladies týmů je po vánočních svátcích nejlepším celkem Evropy.
Výchozí obrázek

ESL věnovaná "něžnému" pohlaví nedávno oznámila turnaj s názvem CS 1.6 Winter Season Cup female, který právě v tuto dobu probíhá a i naše komunita má své zastoupení v podobě eSuba Ladies.

Od 5.1. do 10.1. byly na ESL female stránkách oznámeny registrace do dívčího zimního turnaje, v kterém se zjistí který z ladies týmů je po vánočních svátcích nejlepším celkem Evropy.

Celkem 32 týmů bojuje ve 4 skupinách o dvě postupová místa do play-off, které by se mělo hrát, narozdíl od první fáze cupu, systémem bo3. Mezi těmito týmy jsou například švédské unFinished, německé pow3rpuff g1rlZ a ESC.ICY BOX nebo třeba ruské m5 a francouzky z LDLC.

"Naše" eSuba.ladies bojují ve skupině D, kde už včera odehrály svůj první zápas proti tureckým Dark Passage. Tento souboj vyhrály na mapě de_inferno 16-8 a nakročily tak do Evropy po Vánocíc pravou nohou. Už v pondělí je ale čekají asi nejobtížnější soupeřky ze skupiny, německé pow3rpuff g1rlZ. Ve čtvrtek pak budou hrát s estonským výběrem Estonian Female a poslední zápas holky čeká proti polským HOMETOWN HOTTIES.

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Ruská federace} m5team{#Polsko} Universal Soldiers{#Německo} ESC.ICY BOX{#Německo} pow3rpuff g1rlZ
{#Švédsko} unFinished{#Německo} Soldaderas{#Francie} Team LDLC{#Česko + Slovensko} eSuba Ladies
{#Francie} cybernation{#Polsko} filifionki{#Bulharsko} MASCARA{#Polsko} HOMETOWN HOTTIES
{#Evropská unie} PUSS{#Ruská federace} Chicken{#Bulharsko} myRevenge{#Estonsko} Estonian Female
{#Francie} Virus.Ladies{#Polsko} Aerosol eSports{#Srbsko} myRevenge{#Turecko} Dark Passage
{#Polsko} Fyah Gyals{#Švédsko} TIGRRR{#Rumunsko} maniaX 


Doufejme, že se holky z eSuby probojují do play-off, které začne už na konci tohoto měsíce, držme jim palce a přejme hodně štestí.

Zdroj: ESL
Štítky: eSuba Ladies