Přejít k hlavnímu obsahu

NC XIV: Island poráží Moldávii, Slovensko na řadě

19. 1. 2011 | 23:41 Counter Strike 1.6
Večer by měl opět patřit ClanBase NationsCupu, který dnes nastartuje svou čtrnáctou sezónu v řadě. Pro slovenské hráče a fanoušky je důležitý druhý večerní zápas, nastoupí totiž Island proti Moldávii.19. 1. 2011 23:39 - Island jednoznačně poráží výběr Moldávie a postupuje do druhého kvalifikačního kola, kde se střetne se Slovenskem.
Výchozí obrázek

Večer by měl opět patřit ClanBase NationsCupu, který dnes nastartuje svou čtrnáctou sezónu v řadě. Pro slovenské hráče a fanoušky je důležitý druhý večerní zápas, nastoupí totiž Island proti Moldávii.

19. 1. 2011 23:39 - Island jednoznačně poráží výběr Moldávie a postupuje do druhého kvalifikačního kola, kde se střetne se Slovenskem.

Východní sousedé se totiž již včera dozvěděli (čtěte Česko v základních skupinách, Slovensko v QR2) rozlosování prvního a druhého kvalifikačního kola a právě s Islandem nebo Moldávií se slovenská sestava utká ve druhém kole. Větším favoritem jsou hráči ze severského ostrova, neboť v jejich středu nalezneme hráče z Team Seven (Malefic).

Druhý, dřívější, zápas obstarají reprezentace Gruzie a Lotyšska. Z posledního roku jsou většími favority Lotyši, ovšem gruzínská sestava v průběhu roku trénovala i proti švédským týmům jako duttdutt nebo Blight Gaming.

{#Gruzie} Gruzie0vs.2Lotyšsko {#Lotyšsko}Dnes od 19:00Sázky & HLTV
{#Island} Island2vs.0Moldávie {#Moldávie}Dnes od 21:00Sázky & HLTV