Přejít k hlavnímu obsahu

NC XIV: Maďarsko prokontumováno do zákl. skupin

26. 1. 2011 | 10:48 Counter Strike 1.6
Dalším národním týmem, který se zvěční ve čtrnácté sezóně Nations Cupu, jsou maďarští reprezentanti. Ti po prohře s Rumunskem podali protest, který jim vyšel a oni se tak dostanou do základních skupin turnaje.Nedělní zápas, který vyhráli rumunští hráči, měl bohužel mimo-serverový dozvuk. Maďaři si totiž všimli, že dvojice oponentů nemá správně vyplněný GUID na stránkách ClanBase.com a dle regulí, které by měl každý hráč znát, si mohli postěžovat a podat protest o kontumaci zápasu.
Výchozí obrázek

Dalším národním týmem, který se zvěční ve čtrnácté sezóně Nations Cupu, jsou maďarští reprezentanti. Ti po prohře s Rumunskem podali protest, který jim vyšel a oni se tak dostanou do základních skupin turnaje.

Nedělní zápas, který vyhráli rumunští hráči, měl bohužel mimo-serverový dozvuk. Maďaři si totiž všimli, že dvojice oponentů nemá správně vyplněný GUID na stránkách ClanBase.com a dle regulí, které by měl každý hráč znát, si mohli postěžovat a podat protest o kontumaci zápasu.

Admini museli vyhovět, přestože hráči vyplněné STEAM ID měli, ale ve špatné sekci. Rumunský kapitán se ale odvolává na adminovo stanovení, který sám řekl, že rumunští hráči mohou hrát.

On sám pak i kontaktoval maďarského kapitána, zda-li nemají zájem odehrát zápas znovu, ti ale odmítli a mohou se tak radovat z postupu mezi širší evropskou elitu.

Zdroj: HLTV