Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Liga: Souboj o poslední místo v play off, ban a upozornění pro ostatní hráče

Základní část PLAYzone Team Fortress 2 Ligy 2010 se dostala do své závěrečné fáze. O poslední postupové místo do play off se poperou týmy imPerial a eEriness ve svém vzájemném zápase. PLAYzone Team Fortress 2 Liga 20109. hrací týden
Výchozí obrázek

Základní část PLAYzone Team Fortress 2 Ligy 2010 se dostala do své závěrečné fáze. O poslední postupové místo do play off se poperou týmy imPerial a eEriness ve svém vzájemném zápase.

PLAYzone Team Fortress 2 Liga 2010

9. hrací týden

{#Česká Republika} eEriness
0vs.6imPerial {#Česká Republika}
 19.01.11 20:00Detaily & Sázky

Posledním neodehraným zápasem základní části je duel mezi týmy imPerial a eEriness. Sám o sobě zajímavý zápas bude zpestřený tím, že výsledek tohoto zápasu rozhodne o tom, který z těchto dvou týmů obsadí konečné 4. místo, které mu zajistí postup do play off. Zatímco eEriness by se možná spokojili s remízou, která by jim na postup stačila, imPerial musí svého soupeře za každou cenu porazit, pokud se také chtějí do play off podívat. Zápas začíná dnes ve 20:00 a určitě se bude na co dívat.

Ban a vyřazení z ligy

To čemu se česko-slovenská TF2 komunita na PLAYzone až neuvěřitelně dlouho bránila, muselo jednou skončit. Hráč n00pe z týmu FeW GamerS se stává oficiálně prvním TF2 hráčem, který se dostal na seznam zabanovaných cheaterů na PLAYzone.

Tento hráč v průběhu několika měsíců vystřídal ve svém profilu celkem tři různé SteamID, ze kterých jsou momentálně první dvě obdařena VAC banem. Jelikož je na základě logů ze serverů, logů na webu a dalších zdrojů jednoznačně prokazatelné, že tyto Steam účty patří opravdu tomuto hráči, obdržel tříletý ban na všechny turnaje a soutěže pořádané portálem PLAYzone.cz.

Upozornění pro ostatní hráče

S předchozí zprávou souvisí preventivní výstraha pro všechny hráče, kteří by se vědomě pokoušeli se zabanovaným hráčem účastnit nějakého turnaje. Takovéto počínání nebude tolerováno a všichni jeho aktéři budou potrestáni několika měsíčními bany.

PLAYzone Liga 2010 play-off