Přejít k hlavnímu obsahu

Nová mapa pro Battlefield Play4Free

29. 1. 2011 | 02:16
Vývojáři ze studia Easy se rozhodli podruhé oslovit všechny beta testery hry Battlefield Play4Free. Chtějí totiž dosáhnout hranice deseti tisíc online hrajících uživatelů.Protože se to nezdařilo napoprvé, lákají vývojáři nyní tím, že zpřístupní mapu Oman, která se vyskytla už v Battlefieldu 2. A aby toho nebylo málo, tak si pro hráče vývojářský tým připravil i možnost odzkoušení tanků, stíhaček a helikoptér. To vše na dvou kilometrech čtverečních.
Výchozí obrázek

Vývojáři ze studia Easy se rozhodli podruhé oslovit všechny beta testery hry Battlefield Play4Free. Chtějí totiž dosáhnout hranice deseti tisíc online hrajících uživatelů.

Protože se to nezdařilo napoprvé, lákají vývojáři nyní tím, že zpřístupní mapu Oman, která se vyskytla už v Battlefieldu 2. A aby toho nebylo málo, tak si pro hráče vývojářský tým připravil i možnost odzkoušení tanků, stíhaček a helikoptér. To vše na dvou kilometrech čtverečních.

Pokud tedy máte možnost hrát Battlefield Play4Free, připojte se dnes v šest hodin večer na některý z EA serverů a zahrajte si novou mapu Oman.