Přejít k hlavnímu obsahu

SteelSeries KoTH #1: Registrace začaly v pátek

29. 1. 2011 | 16:58 Counter Strike 1.6
První turnaj ze série SteelSeries King of the Hill je konečně tu. Pojďme si projít všechny pravidla a požadavky, které musíte splňovat, pokud si chcete už tuto neděli zahrát.
Výchozí obrázek

První turnaj ze série SteelSeries King of the Hill je konečně tu. Pojďme si projít všechny pravidla a požadavky, které musíte splňovat, pokud si chcete už tuto neděli zahrát.

SteelSeries King of the Hill je nová speciální série online turnajů, která odmění ten nejlepší tým 160€. Bez jakéhokoliv poplatku můžete z pohodlí svého domova dokráčet za vítězstvím a vydělat si nějaký menší peníz navíc. První turnaj je připraven už na tuto neděli a příští čtvrtek vzejde vítěz, který si připíše první finanční odměnu na své konto. Kdo se stane tím nejlepším týmem? To ještě nevíme, pojďme se ale podívat na základní a důležitá pravidla, které musí týmy dodržet předtím, než se zaregistrují.

POPISEK OBRAZKU

První a nejdůležitější pravidlo je, že týmy, které se chtějí zúčastnit tohoto turnaje, musí být zaregistrovány ve 5v5 Clanbase Classics 01/2011. Kdo nebude zaregistrován, nemůže hrát.

Celý turnaj se odehraje v systému Single Elimination, kde budou předem definovaná jedna mapa. Pouze finále se odehraje formátem BO3.

Registrace můžete provádět už tento pátek od 7:00, upozorňujeme, že změna soupisky se provádí odhlášením týmu z turnaje a následným přihlášením zpět. Proto žádáme, nespamujte adminy! Všechny důležitá pravidla si přečtěte na stránkách turnaje.

Admin tým v čele s Janem "Janyy" Mrázkem upozorňuje, že kdokoliv poruší pravidla, bude opravdu přísně potrestán. Tento turnaj není jen tak nějakým NC, kde jde o zábavu. Kdokoliv tedy poruší pravidla, může očekávat i k tomu adekvátní test.

REGISTRACE DO TURNAJE

Případné dotazy směřujte sem do novinky nebo přímo hlavnímu adminovi. Všem týmům přejem hodně štěstí. Veškeré informace o turnaji naleznete na stránkách SteelSeries King of The Hill.

Zdroj: PLAYzone
Štítky: SteelSeries KoTH