Přejít k hlavnímu obsahu

KoTH #1: První turnaj už dnes, vyhrají nEophyte?

30. 1. 2011 | 15:12 Counter Strike 1.6
První SteelSeries KoTH turnaj je konečně zde. Přední české a slovenské týmy dnes večer usednou ke svým počítačům a budou bojovat o finanční odměnu 160€. Komu se podaří dostat na vrchol?
Výchozí obrázek

První SteelSeries KoTH turnaj je konečně zde. Přední české a slovenské týmy dnes večer usednou ke svým počítačům a budou bojovat o finanční odměnu 160€. Komu se podaří dostat na vrchol?

Leden nám na území bývalého Československa opět přivál sníh a není tedy lepšího nápadu, než se schovat v teple domova. Pro zkrácení času se valná část českých a slovenských hráčů rozhodla zúčastnit historicky prvního SteelSeries King of The Hill turnaje, jehož vítěze se dozvíme už ve čtvrtek. Podle posledních informací se můžeme těšit na opravdu zajímavý turnaj.

Registrace

Každý tým, který se zúčastní dnešního turnaje, musí být registrován do 5v5 Classic 2011/1. Kdo nebude registrován v naší clanbase, nemůže počítat s tím, že si zahraje.

Další důležitou informací je změna hráče v sestavě. Pokud totiž chcete vyměnit jednoho hráče v týmu, musíte odhlásit celý tým a znovu ho přihlásit.

Je nutné, aby hráči potvrzovali svou účast během časového intervalu, který naleznete v detailu turnaje a v záložce "Můj tým". Pouze kompletně potvrzené týmy se mužou účastnit tohoto turnaje, tým který nebude mít potvrzenou účast před začátkem turnaje bude automaticky vyřazený.

Systém turnaje

Týmy budou systémem rozlosovány do Single Elimination pavouka a zahrají si vybrané mapy. Turnaj se bude hrát každých 14 dní.Velké finále o korunku krále se odehraje vždy ve čtvrtek od 20:00 systémem BO3 kdy první mapu volí admin a další mapu tým který prohrál zároveň i se stranou za kterou začne.

Rozdělení cen

1. místo - 160€

Týmy

Tak jako to děláme u Mezihernových turnajů, i zde vyčleňujeme čtyři nejlepší týmy, které se nepotkají dříve než v semifinále turnaje.

  • sixbaners
  • nEophyte
  • Fofos Gaming
  • eXtatus.VE2

Komunikace

Veškerá komunikace s adminem turnaje probíhá pouze přes IRC #playzone.cs a soukromé zprávy na PLAYzone.cz, přítomnost zástupce týmu na IRC je povinná po celý průběh turnaje.

 Více informací o celé soutěži najdete na oficiálních stránkách SteelSeries King of the Hill pro Česko a Slovensko.

Zdroj: PLAYzone
Štítky: SteelSeries KoTH