Přejít k hlavnímu obsahu

MSI LanCraft Spring - plno až po strop

Je to skoro k neuvěření. Teprve 1. 1. 2011 byly spuštěny stránky a s nimi registrace na nejnovější lanparty v sérii LanCraft - MSI LanCraft Spring 2011.Dnes, 3 týdny poté, mohu s radostí oznámit, že jsme byli nuceni navýšit počet míst v BYOCU.
Výchozí obrázek

Je to skoro k neuvěření. Teprve 1. 1. 2011 byly spuštěny stránky a s nimi registrace na nejnovější lanparty v sérii LanCraft - MSI LanCraft Spring 2011.
Dnes, 3 týdny poté, mohu s radostí oznámit, že jsme byli nuceni navýšit počet míst v BYOCU.

Díky obrovskéhomu zájmu vás, hráčů, došlo k zaplnění připravených 190 míst. My tak na váš popud přidáváme dalších 30, které budou k dispozici v místnosti vedle hlavního sálu - v přísálí. Celkový počet  BYOC míst se tak vyšplhal na 220, což z této lanparty činí 2. největší LanCraft v historii.

 


 

UPDATE2: Pojďme se podívat na aktuální čísla v zaplnění lanparty... 282 registrací, 78 rezervovaných míst. Krásná čísla. :)

 

Účastníci se zaplacenou účastní: červeně jsou plně zaplacené týmy
  • Counter-Strike 1.6: (3 týmy / 5 týmů): AArkovy, Corps.skCracked GamersCracked Gamers Ladies, eXtatus, Gunrunners, HF
  • DOTA: (9 týmů) aa, jP, NS, nSv, PeNiS, sKap, sTicK, vanity, VPICI
  • StarCraft 2: 43 hráčů / 79 hráčů
Registrované týmy (s miminálně 3mi hráči):
  • Counter-Stirke 1.6 (20 týmů): Cracked Gamers, Cracked Gamers Ladies, AArkovy, AQUAREDON, corps.sk, Dermia.eu, eEriness, emotioN, eSuba, eSuba Ladies, eXtatus, GAMING.s96, GHOSTFOX, Gunrunners, HF, HOLLYWOOD, MiB, Necroraisers, PerunPG, PsyMonks
  • DOTA (18 týmů): AA, b.Inf, BlueBird, eE, jP, KandoO, NR, NS, nSv, PeNiS, Pink, sKap, sTicK, ToyS, vanity, VPICI, z3r0.REP, ZV 

 


UPDATE: Kvůli stále narůstajícímu počtu účastníků jsme nuceni oznámit strop počtu účastníků, přes který nemůžeme jít:

  • CS 1.6: 16 slotů pro týmy
  • DOTA: 16 slotů pro týmy
  • StarCraft 2: 64 slotů pro hráče
Samozřejmě, že by bylo možné registrace omezit na větším počtu. Více účastníků by ale prostory na LanCraftu nemuseli pojmout kvůli zatížení elektřiny. Protože nechceme, aby během akce vznikali nějaké problémy, musíme určit počet hráčů, který překročit nesmíme. Váš zájem nás velmi těší a už teď připravujeme plány, jak na Summeru připravit místa pro větší počet hráčů vybraných her.
Jak teď tedy řešit situaci, kdy na všechny hry je více účastníků, než je slotů? Platí zde pravidlo, kdo dřív zaplatí, má místo. Proto pokud opravdu máte v plánu přijet na MSI LanCraft Spring 2010, neváhejte s platbou a získejte tak možnost rezervovat si svá místa.

Týmy se zaplacenou účastní: červeně jsou plně zaplacené týmy
  • Counter-Strike 1.6: (3 týmy / 5 týmů): AArkovy, Corps.skCracked Gamers, Cracked Gamers Ladies, Gunrunners
  • DOTA: (4 týmy) aa, PeNiS, vanity, VPICI

Teď už přichází čas začít plánovat složení účastníků. Jak to tedy vypadá v současnosti se zastoupenými hrami?

  • DOTA: 94 hráčů
  • Counter-Strike 1.6: 79 hráčů
  • StarCraft 2: 64 hráčů
Zastoupené týmy: v potaz jsou brány týmy alespoň se 2 hráči, červeně jsou plné soupisky
  • Counter-Strike 1.6 (7 týmů / 17 týmů):  AQUAREDON, Cracked Gamers, Cracked Gamers Ladies, Craftgaer, AARkovy, BEAST.cz, Dermia.eu, eSuba, eSuba ladies, eXtatus, GAMING.s96, Gunrunners, HOLLYWOOD, MiB, NR, PerunPg, TFUranus
  • DOTA (8 týmů / 18 týmů): AA, b.Inf, BlueBird, eE, jP, NR, NS, nSv, oXmoze, PeNiS, PinK, SE, Sexy, sKap, ToyS, VPICI, z3r0.REP, ZV
Nuto podotknout, že velké množství týmů nemá plně registrované hráče. Protože míst rapidně ubývá, je skoro nejvyšší čas na dokončení registrací. Samozřejmě stále platí možnost platby předem, kterou si zajistíte stoprocentní místa na naší lanparty.


eSuba

Counter-Strike 1.6 5v5 turnaj se záštitou levelu
Nejhranější hra světa - CS 1.6, se těší přízně i na LanCraftu. Na této akci, díky našemu partneru, hernímu časopisu LEVEL, tak máme možnost obdarovat nejlepší hráče cenami od této společnosti. Tým, který zvítězí v hlavním 5v5 turnaji, si za první místo odnese 5x roční předplatné časopisu LEVEL.
Více zde.



Herní koutek s Nintedo Wii
Na posledních dvou LanCraftech jste měli možnost vyzkoušet si tuto oblíbenou herní konzoli. Kvůli vašemu kladnému ohlasu jsme nyní zvýšili počet her, které si můžete vyzkoušet a přidáme i další ovladač, abyste si lépe vyzkoušeli klání s kamrády.
Více zde.



Samozřejmě nekončíme. Každý den na přípravách pracujeme a chystáme další překvapení, která se v průběhu následujících dvou měsíců dozvíte.
Chceme pro vás připravit tu nejlepší lanparty, na jaké jste kdy byli a udělám pro to maximum.

Pokud vás cokoliv ohledně LanCraftu zajímá, nebojte se zeptat. Ale teď už šup dokončit registrace, ať se pohneme dále. :)