Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Liga 2010 - Play-off

2. 2. 2011 | 02:20 Warcraft 3
S velkou radostí vám představuji druhou a podstatnější část ligy - tedy play-off. Známe jména hráčů, kteří si vybojovali postup a známe startovní pozice v pavouku.
Výchozí obrázek

S velkou radostí vám představuji druhou a podstatnější část ligy - tedy play-off. Známe jména hráčů, kteří si vybojovali postup a známe startovní pozice v pavouku. Takřka celý následující měsíc se bude vše točit okolo tohoto Full Double Elimination Play-off, kde se rozdá 40 000 w3cz kreditů mezi předními příčkami hráčů.

Hráči již byly do play-off turnaje automaticky přihlášeny, není tedy třeba se nikam hlásit. Překlad zápasů je povolen pouze se souhlasem hlavního admina. Zápasy je možné přeložit pouze před stanoveným termínem zápasu. Celé play-off (i Loser Bracket) se hraje systémem Bo3 (na 2 vítězné mapy). Na zápasy byly také už vypsány kurzy pro sázení.

Škrtání map probíhá následujícím způsobem: 1.hráč – škrt. 2.hráč – škrt, 1.hráč – pick, 2.hráč - pick a zbývající mapa se hraje v případě 3.hry. V lize se tedy hraje jen 5 názvů map, ostatní mapy se nehrají. Povolené jsou jen standartní a NGL-ONE verze.

* Terenas Stand (Terenův boj)
* Twisted Meadows (Zvrácená louka)
* Echo Isles (Ostrovy ozvěn)
* Secret Valley (Tajné údolí)
* Turtle Rock (Želví skála)



Rekapitulace 1.skupiny

V první divizi jasně a bezkonkurenčně zvítězil TomikuS, který se stal jediným hráčem v PLAYzone lize bez ztráty mapy oproti jiným hráčům z ostatních skupin. BloB překvapil a může se pochlubit 2.místem ve skupině. V patách mu o 3 body méně byl MadmaN alias ZacarD, který si vysloužil 3.příčku. Čtvrtý postupový slot nakonec ukořistil Yurnero a to především díky lenosti jeho protihráčů, postupuje tak tak se 12 body. Pořadí by bylo zajisté jiné, kdyby ze soutěže nevystoupil Ajvory a SuperMario mohl také ostatním konkurovat, kdyby si býval nezlomil zápěstí.


Rekapitulace 2.skupiny

V plném očekávání samozřejmě vítězí Seda, který ztratil jedinou mapu vs Azawal, který stepoval na 2.místě o 6 bodů za ním. O jednu jedinou mapu se stejným počtem 18 bodů mu na záda dýchal HonEy a 4.místo náleželo adminovi soutěže a hráči e1f, který se probojoval přes všechny ostatní hráče výjimkou prvních tří. Na 5-6. místě o 3 body za adminem se umístil TarTisH a TheConqError.


Rekapitulace 3.skupiny

Šampiónem ve 3.divizi se stal Cechi, jedinou mapu mu uhrál Stela. Steler celkově ve skupině zazářil, vyhrál zápas nad GREENem a odnáší si stříbro. GREEN se tedy musel spokojit jen se 3.příčkou a skupinu uzavřel Root - ten byl o pouhé dva body napřed od Cejena (Cejen by nepostoupil i za podmínky, kdyby vyhrál na místo své kontumace 2:0).


Rekapitulace 4.skupiny

Čtvrtá skupina byla tou nejnapínavější, protože dosazení hráči vytvořili nepříjemnou konkurenci půvoním favoritům. Každopádně na první stupnici se nám odhalil Sign, který neměl takměř skoro žádný problém. Oldschool Alakazam si vybojoval krásné 2.místo, neprohrál s nikým až na Signa. O 3. a 4. slot tu svedli účinkující epické boje. Skilla Fargon všechny své zápasy prohrál 1:2 (se Signem, s Alakazamem, Thunderem, Glasses, Dla a Bizzarem) a skončil tak až na 7.pozici. Thunderen dokázal s menšíma obtížema vyhrít nad zmíněnou konkurencí a postupuje s 18 body (o 3 body méně od Alakazama). Z fejku AnalRape se vyklubal Bizzare, který by zřejmě i postoupil. Nicméně od Vánoc je neaktivní a rozhodující zápas byl zkontumován ve prospěch Glasses, který tedy pobírá bramborovou medaili ve skupině. Za zmínku určitě stojí i Dla, který se po letech ukázal a potrápil většinu svých protivníků