Přejít k hlavnímu obsahu

StarCraft 2 na LC - posledních 9 míst

2. 2. 2011 | 20:10 StarCraft 2
Je to skoro k neuvěření, ale jak můžeme vidět, domácí StarCraft 2 komunita se stále rozrůstá a naprosto suprově plní všechny předpoklady.Nejinak je tomu i v rámci MSI LanCraftu, první letošní BYOC lanpárty, která StarCraft 2 podporuje.Na začátku plánování bylo pro StarCraft 2 vyhrazeno 60 slotů, kdy snad jen ti největší optimisti věřili, že se místa zaplní. Dnes, více, než 2 měsíce před akcí, je téměř plno!
Výchozí obrázek

Je to skoro k neuvěření, ale jak můžeme vidět, domácí StarCraft 2 komunita se stále rozrůstá a naprosto suprově plní všechny předpoklady.
Nejinak je tomu i v rámci MSI LanCraftu, první letošní BYOC lanpárty, která StarCraft 2 podporuje.

Na začátku plánování bylo pro StarCraft 2 vyhrazeno 60 slotů, kdy snad jen ti největší optimisti věřili, že se místa zaplní. Dnes, více, než 2 měsíce před akcí, je téměř plno!

51 míst je již zaplacených, posledních 9 míst je vám k dispozici. Vzhledem k tomu, že je registrováno ještě 26 hráčů, kteří nemají svá místa, je opravdu ten nejvyšší čas na rezervaci.
Možnost rezervovat si své místo bude hráčům přiřazována ve stejném pořadí, v jakém platby dorazí. Pokud již na někoho místo nezbude, bude mu platba vrácena.

Seznam hráčů