Přejít k hlavnímu obsahu

FeW GamerS vyhozeni z PLAYzone ligy

Po nedávné aféře kolem zabanovaného hráče se v souvislosti s Team Fortress 2 sekcí FeW GamerS objevily další nepříjemnosti, které mají bohužel fatální dopad na jejich účast v právě finišující PLAYzone Team Fortress 2 lize.Minulou neděli se odehrál první semifinálový zápas play-off mezi týmy FeW GamerS a imPerial. Jelikož FeW GamerS v tento den neměli  dostatek hráčů schopných nastoupit k zápasu a společně se soupeřem se jim nepodařilo najít vhodné datum pro přesun zápasu, byli FeW GamerS nuceni nastoupit k zápasu s hostujícími hráči.
Výchozí obrázek

Po nedávné aféře kolem zabanovaného hráče se v souvislosti s Team Fortress 2 sekcí FeW GamerS objevily další nepříjemnosti, které mají bohužel fatální dopad na jejich účast v právě finišující PLAYzone Team Fortress 2 lize.

Minulou neděli se odehrál první semifinálový zápas play-off mezi týmy FeW GamerS a imPerial. Jelikož FeW GamerS v tento den neměli  dostatek hráčů schopných nastoupit k zápasu a společně se soupeřem se jim nepodařilo najít vhodné datum pro přesun zápasu, byli FeW GamerS nuceni nastoupit k zápasu s hostujícími hráči.

Většinu diváků velice překvapil výkon, který předvedl hostující hráč s nickem moT, údajný bratr jednoho z hráčů FeW GamerS Ondřeje "Y00Pe" Dvorského. Na téměř neznámého hráče, který má většinu herních zkušeností z public serverů, působil až příliš suverénním dojmem a svým výborným výkonem pomohl FeW GamerS k vítězství v tomto zápase.

Jak se později na základě logů ze serveru ukázalo, zázračný moT nebyl nikdo jiný než David "dvb" Bujgl, který se s půjčenám Steam účtem vydával za Y00Peho bratra. Za tohle hrubé porušení pravidel dostávají oba tito hráči ban na všechny ligy a turnaje pořádané portálem PLAYzone.cz na dobu 4 měsíců. Celý tým FeW GamerS je s okamžitou platností vyřazen z PLAYzone Team Fortress 2 Ligy 2010.

Do finále, které se s největší pravděpodobností odehraje již tuto neděli, tak nastoupí týmy Áčko a imPerial.