Přejít k hlavnímu obsahu

Virtual World přijímá ex-We own all

7. 2. 2011 | 06:50 Counter Strike 1.6
Česká organizace Virtual World přijímá do svých řad novou, opravdu silnou sestavu. Tu povede Tomáš "jAPKO!" Chyba, který sestavil další skvělou pětku.Celou novou pětku dal do pochodu dlouho bez klanu působící Karel "fredi" Královec, jenž se dal dohromady se svým bývalým "společníkem" opět dohromady. "Oslovil jsem bývalé hráče We own all, jestli to nechtějí ještě zkusit," prozradil nový základní kámen Virtual World.
Výchozí obrázek

Česká organizace Virtual World přijímá do svých řad novou, opravdu silnou sestavu. Tu povede Tomáš "jAPKO!" Chyba, který sestavil další skvělou pětku.

Celou novou pětku dal do pochodu dlouho bez klanu působící Karel "fredi" Královec, jenž se dal dohromady se svým bývalým "společníkem" opět dohromady. "Oslovil jsem bývalé hráče We own all, jestli to nechtějí ještě zkusit," prozradil nový základní kámen Virtual World.

Trojice jAPKO!-zeus-kicul se tak stává novou tváří týmu Virtual World, jenž ještě nedávno reprezentovala sestava Ondřeje "NemiK" Němce. Čtyři hráči ale nejsou tým a tak vše doplnil a  posunul sestavu o pár pozic v českém žebříčku výš Lukáš "blix" Vršecký. Toho si můžete vybavit z hraní v úspěšném mix týmu UFOPORNO / FeW GamerS, nebo díky dvojitému hostování u české eSuby. "Jako pátého hráče jsem oslovil "blixe", dlouhodobého kamaráda, kvalitního hráče, který jeplný zkušeností a z prvé řady dobře vybavený hráčpo taktické stránce.

Sestava Virtual World

{#Česká Republika} Tomáš "jAPKO!" Chyba
{#Česká Republika} Karel "fredi" Královec
{#Česká Republika} Lukáš "blix" Vršecký
{#Česká Republika} Martin "kicul" Hauer
{#Česká Republika} Ondřej "zeus" Poledno