Přejít k hlavnímu obsahu

Hyuuga zamířila k Dermii

9. 2. 2011 | 01:30 Counter Strike 1.6
Kdo by neznal po naší scéně velmi známý tým Hyuuga. V minulosti byl tento tým považován za jeden z nejlepších a i přesto, že se několikrát rozpadl, dali se hráči opět dohromady. Tentokrát zamířili i pod hlavičku jedné z českých organizací.Nová Hyuuga se točí opět okolo Ondřeje "Endruu" Pitáka, který je s tímto klanem spojen už nepaměti. K němu se připojí i jeho bývalý kolega Petr "reda" Horák, jenž patříval k jedněm z nejlepších hráčů české scény.
Výchozí obrázek

Kdo by neznal po naší scéně velmi známý tým Hyuuga. V minulosti byl tento tým považován za jeden z nejlepších a i přesto, že se několikrát rozpadl, dali se hráči opět dohromady. Tentokrát zamířili i pod hlavičku jedné z českých organizací.

Nová Hyuuga se točí opět okolo Ondřeje "Endruu" Pitáka, který je s tímto klanem spojen už nepaměti. K němu se připojí i jeho bývalý kolega Petr "reda" Horák, jenž patříval k jedněm z nejlepších hráčů české scény.

Navíc se Hyuuga může těšit i z podpory Lumíra "Demo" Skotnici, který hrával s Pitákem za Snoopy a následovně za We own all.

"Pro Dermii jsme se dohodli po několika rozhovorech s vedením. Dohodli jsme se na podmínkách a tak jsme si plácli. Dohromady jsme se dali teprve nedávno, ale všichni se mezi sebou velmi dobře známe a tak by v komunikaci neměl být problém, jen se musíme pořádně sehrát. Děkujeme týmu za podporu." prozradil jeden z představitelů klanu.

Sestava Dermia CS 1.6

{#Česká Republika} Ondřej "Endruu" Piták
{#Česká Republika} Petr "reda" Horák
{#Česká Republika} Aleš "pLd" Palát
{#Česká Republika} Lumír "Demo" Skotnica
{#Česká Republika} Ivo "izu" Chlumecký

Zdroj: Dermia
Štítky: Dermia