Přejít k hlavnímu obsahu

Komunikační servery jsou opět online

15. 2. 2011 | 13:07 Všechny hry
Po menších problémech s komunikačními servery, které se s námi vlekly krátkou dobu, se opět vracíme do plně fungujícího stádia. Od nýnějška jsme opět plně online!Naše servery nám nějakou dobu dělaly problémy, sami jste si toho mohli všimnout například během našeho "komentovaného" zápasu české reprezentace, to když náš TeamSpeak3 server nedokázal utáhnout víc jak sto osob na serveru.
Výchozí obrázek

Po menších problémech s komunikačními servery, které se s námi vlekly krátkou dobu, se opět vracíme do plně fungujícího stádia. Od nýnějška jsme opět plně online!

Naše servery nám nějakou dobu dělaly problémy, sami jste si toho mohli všimnout například během našeho "komentovaného" zápasu české reprezentace, to když náš TeamSpeak3 server nedokázal utáhnout víc jak sto osob na serveru.

Bohužel jsme byli donuceni všechny servery promazat a nainstalovat nanečisto znovu. Tímto se všem velmi omlouváme a doufáme, že s námi i nadále zůstanete. Pokud tedy budete chtít opět navštěvovat a kempit například na TS3, stačí, abyste si přes kontaktní formulář zažádali o vytvoření nové místnosti.

Ještě jednou se omlouváme a těšíme se na všechny návštěvníky našich komunikačních serverů.