Přejít k hlavnímu obsahu

Iron Will s ex-Virtus.pro sestavou

15. 2. 2011 | 14:55 Counter Strike 1.6
Legendární sestava Virtus.pro se opět dává dohromady. Hned kvartet bývalých nejlepších ruských hráčů se spojuje pod křídly Iron Will.V Rusku se toho docela dost mění v poslední době, nejprve s odchodem ruského týmu přišla organizace Meet Your Makers, teď mění i Iron Will. Ti vyhazují ze svého středu mladičké duo hally-mash a na jejich místa přichází legendy tamní scény.
Výchozí obrázek

Legendární sestava Virtus.pro se opět dává dohromady. Hned kvartet bývalých nejlepších ruských hráčů se spojuje pod křídly Iron Will.

V Rusku se toho docela dost mění v poslední době, nejprve s odchodem ruského týmu přišla organizace Meet Your Makers, teď mění i Iron Will. Ti vyhazují ze svého středu mladičké duo hally-mash a na jejich místa přichází legendy tamní scény.

Sergey "hally" Shavaev se k týmu připojil v polovině ledna, to když nahradil Artema "Fierce" Ivanova, jenž se rozhodl ukončit kariéru. Tým se ale rozhodl přibrat dva zkušené veterány, Viktora "Sally" Filimochenka a Borise "Snoop" Podvalshikova. Jak se tento krok projeví v nadcházejících zápasech Intel Challenge Super Cup 7, kde hájí Iron Will devátou pozici?

Sestava Iron Will

{#Ruská federace} Alan "Fly" Temirov
{#Ruská federace} Johan "F_1N" Kochugov
{#Ruská federace} Alexey "LeX" Kolesnikov
{#Ruská federace} Viktor "Sally" Filimocehnko
{#Ruská federace} Boris "Snoop" Podvashikov

Zdroj: HLTV