Přejít k hlavnímu obsahu

Část nEophyte odkoupena!

20. 2. 2011 | 19:24 Všechny hry
Přední český celek, který se nedávno vrátil na výsluní scény - nEophyte, prodal část svých "akcií" společnosti PGinvest. Tato investiční skupina údajně přináší potřebnou pomoc různým organizacím a týmům. Jako svůj první úlovek si vedení vybralo tým nEophyte, který se už nějakou dobu snaží vrátit do starých a zajetých kolejí. To se jim bohužel nedaří, neboť organizace se vrátila začátkem listopadu a pořád si nenašla silného partnera, který by tým podporoval.
Výchozí obrázek

Přední český celek, který se nedávno vrátil na výsluní scény - nEophyte, prodal část svých "akcií" společnosti PGinvest.

Tato investiční skupina údajně přináší potřebnou pomoc různým organizacím a týmům. Jako svůj první úlovek si vedení vybralo tým nEophyte, který se už nějakou dobu snaží vrátit do starých a zajetých kolejí. To se jim bohužel nedaří, neboť organizace se vrátila začátkem listopadu a pořád si nenašla silného partnera, který by tým podporoval.

Do hry tak vstoupila společnost PGinvest, která je opravdu mladá, na pole česko-slovenské scény vstoupila příchodem roku 2011, a stojí za ní část bývalého vedení herního portálu Grunex. Dle informací nabízí tito "zaškolení" profesionálové školení mladých gaming manažerů.

Dosavadní majitel Roman "ChocoTUx" Stejskal ke spojení řekl, “S PGinvestem jsme v kontaktu již delší dobu a jelikož se mi začíná vedení týmu a hlavně, pro mě, velice náročné jednání s budoucími partnery a sponzory, vymykat trochu z ruky, jsem rád, že mi nabídli pomoc. Doufám, že společně se nám podaří tým co nejdříve stabilizovat a budeme už konečně moci přemýšlet nad naším rozvojem, než nad samotnou otázkou existence. Jak naše spojení dopadne, uvidíte doufám již brzy.“

Cílem nového partnera je vytvoření kvalitního zázemí pro sestavy nEophyte a nabídnout jim to nejlepší možné působiště, v jakém se kdy hráči octnou. Zároveň očekávají neustálý růst organizace a zabezpečení dobrého jména, které nEophyte mají.

Zda-li tato spolupráce povede k něčemu dobrému, to je v současné době ve hvězdách. Na domácí scéně jsme přecijen již zvyklí spíše na zklamání.

Zdroj: nEophyte
Štítky: nEophyte