Přejít k hlavnímu obsahu

MYM ztrácí svou ruskou sestavu

20. 2. 2011 | 19:33 Counter Strike 1.6
Německá organizace Meet Your Makers se opět potácí v krizi. Tým tentokrát opustila kvalitní ruská sestava, která přechází k nově vzniklé Moscow Five.Nyní již bývalá sestava Meet Your Makers byla tou nejlepší možnou směsí, kterou ruská scéna nabízí. Bývalí hráči forZe a UNiTED se v MYM sešli za cílem dominovat tamní komunitě. To se jim dařilo, vítězství na ASUS Autumn a náhlé zlepšení na evropském šampionátu Intel Extreme Masters 5 jim přineslo dělené páté místo a postup na World Championship.
Výchozí obrázek

Německá organizace Meet Your Makers se opět potácí v krizi. Tým tentokrát opustila kvalitní ruská sestava, která přechází k nově vzniklé Moscow Five.

Nyní již bývalá sestava Meet Your Makers byla tou nejlepší možnou směsí, kterou ruská scéna nabízí. Bývalí hráči forZe a UNiTED se v MYM sešli za cílem dominovat tamní komunitě. To se jim dařilo, vítězství na ASUS Autumn a náhlé zlepšení na evropském šampionátu Intel Extreme Masters 5 jim přineslo dělené páté místo a postup na World Championship.

Moscow Five je narozdíl od legendárních Meet Your Makers nově vzniklou organizací, kterou vede Maxim "nirvana_sf" Zalilov. On sám přiznal, že jeho tým má velké plány, můžeme se tedy těšit na novou organizaci, která se po vzoru Natus Vincere vypracuje na vrchol?

Sestava Moscow Five

{#Ruská federace} Eduard "ed1k" Ivanov
{#Ruská federace} Roman "ROMJkE" Makarov
{#Ruská federace} Alexandr "xek" Zobkov
{#Ruská federace} Mihail "Dosia" Stolyarov
{#Ruská federace} Sergey "Fox" Stolyarov

Moskevská pětka se na vyvrcholení Intel Extreme Masters střetnou s TCM Gaming, Frag eXecutors, Mortal Team Work, compLexity a UMX.

Zdroj: HLTV
Štítky: Meet Your Makers