Přejít k hlavnímu obsahu

HLTV z GIGABYTE LAN finále

7. 2. 2011 | 19:15 Counter Strike 1.6
Utekl vám nějaký zápas ze skupinové fáze a vy byste chteli vidět, jak si váš oblíbený tým vedl? Chcete si prožít cestu eXtatus od zápasu proti Teenagers from Uranus až po finále proti Fofos Gaming?Tak pak nastražte oči a připravte si internet, protože vám přinášíme všechny HLTV z víkendového turnaje těch nejlepších česko-slovenských celků!Stáhněte si HLTV a podívejte se, kde Fofos Gaming dokázali přehrát eSubu a postoupit do finále! Analyzujte hru nejlepších českých a slovenských týmů, nebo se podívejte, jak se dařilo Martinu "zigurat" Slancovi.
Výchozí obrázek

Utekl vám nějaký zápas ze skupinové fáze a vy byste chteli vidět, jak si váš oblíbený tým vedl? Chcete si prožít cestu eXtatus od zápasu proti Teenagers from Uranus až po finále proti Fofos Gaming?

Tak pak nastražte oči a připravte si internet, protože vám přinášíme všechny HLTV z víkendového turnaje těch nejlepších česko-slovenských celků!

Stáhněte si HLTV a podívejte se, kde Fofos Gaming dokázali přehrát eSubu a postoupit do finále! Analyzujte hru nejlepších českých a slovenských týmů, nebo se podívejte, jak se dařilo Martinu "zigurat" Slancovi.

HLTV ke stáhnutí #1

HLTV ke stáhnutí #2