Přejít k hlavnímu obsahu

RedCode přibírá korejské project_kr

25. 2. 2011 | 20:31 Counter Strike 1.6
Španělská organizace redCode podepisuje smlouvu s nejlepším korejským týmem, doposud známým jako project_kr.Pětka korejských hráčů si musela od začátku letošního roku hledat nové zázemí, neboť jejich dosavadní zaměstnavatel, korejská organizace WeMade FOX, s nimi rozvázala smlouvu, která trvala víc než rok. Za tu dobu se ale hráčům nepodařilo přesvědčit vedení k dalšímu působení a tým okolo Geun Chul "solo" Kanga se musel poohlédnout po novém působišti.
Výchozí obrázek

Španělská organizace redCode podepisuje smlouvu s nejlepším korejským týmem, doposud známým jako project_kr.

Pětka korejských hráčů si musela od začátku letošního roku hledat nové zázemí, neboť jejich dosavadní zaměstnavatel, korejská organizace WeMade FOX, s nimi rozvázala smlouvu, která trvala víc než rok. Za tu dobu se ale hráčům nepodařilo přesvědčit vedení k dalšímu působení a tým okolo Geun Chul "solo" Kanga se musel poohlédnout po novém působišti.

Poté co od Meet Your Makers odešla ruská pětka, v kuloárech světové scény se začalo povídat o přestupu tohoto korejského týmu. To vše bylo ovšem následně vyvráceno a project_kr se připojuje ke španělské organizaci redCode.

Kang, který dodal vyjádření pro oficiální tiskovou zprávu, řekl, "Jsme velmi šťastní, že můžeme hrát za redCode. Já i moji spoluhráči se chceme předvést v té nejlepší formě, což chceme dokázat už na nadcházející akci."

Sestava redCode

{#Korejská republika} Geun Chul "solo" Kang
{#Korejská republika} Min Soo "glow" Kim
{#Korejská republika} Young Mo "enemy" Ahn
{#Korejská republika} Sung Jae "bail" Lee
{#Korejská republika} Bum Gi "peri" Jung

Korejské hráče uvidíme už na nadcházejícím finále Intel Extreme Masters V, kde v prvním zápase narazí na SK Gaming.

Zdroj: HLTV