Přejít k hlavnímu obsahu

IEM V: Dnes jsou ve hře Na´Vi, fnatic a SK

1. 3. 2011 | 02:11 Counter Strike 1.6
Německý Hannover dnes rozezvoní střelba z mnoha zbraní, už od raních devíti hodin se totiž utkají nejlepší týmy světa o to, kdo bude moct pozítří bojovat o tučný šek.Těšili jste se do školy a náhle budete muset změnit veškeré své plány? Nejste sami! Už od devíti hodin na sebe skočí nejlepší týmy světa, přičemž pouze tři týmy si mohou být jisti postupem mezi šest nejlepších.
Výchozí obrázek

Německý Hannover dnes rozezvoní střelba z mnoha zbraní, už od raních devíti hodin se totiž utkají nejlepší týmy světa o to, kdo bude moct pozítří bojovat o tučný šek.

Těšili jste se do školy a náhle budete muset změnit veškeré své plány? Nejste sami! Už od devíti hodin na sebe skočí nejlepší týmy světa, přičemž pouze tři týmy si mohou být jisti postupem mezi šest nejlepších.

Ač se to zdá trošku divné, první den se budou hrát zápasy skupiny B, která je všeobecně vnímána jako "Skupina smrti". Ukrajinští Natus Vincere, švédští fnatic, Lions a SK Gaming nebo Evil Geniuses ze Spojených Států budou mít co dělat, aby předvedli na vyvrcholení páté sezóny Intel Extreme Masters V to nejlepší.

Skupina B

{#Ukrajina} Natus Vincere

{#Švédsko} fnatic

{#Švédsko} SK Gaming

{#Švédsko} Lions{#Spojené státy americké} Evil Geniuses{#Korejská republika} redCode

Úvodní utkání dne

{#Švédsko} fnatic0vs.0Lions {#Švédsko}Začátek v 09:10Sázky
{#Korejská republika} redCode0vs.0SK Gaming {#Švédsko}Začátek v 09:10Sázky
{#Ukrajina} Na´Vi0vs.0Evil Geniuses {#Spojené státy americké}Začátek v 09:10Sázky

Tým, který získá nejvíce bodů, se dostane rovnou do semifinále play off. Celky na druhých a třetích místech se utkají ve čtvrtfinále. Koho tipujete vy jako největšího favorita prvního hracího dne? Potvrdí svou skvělou formu z evropského šampionátu fnatic nebo se konečně projeví nabušená skvadra SK Gaming, která přicestovala s Dennisem "dennis" Edmanem?