Přejít k hlavnímu obsahu

Moscow Five vítězí na ASUS Winter

1. 3. 2011 | 03:13 Counter Strike 1.6
Ruská pětka Moscow Five se o v neděli večer stala vítězem dalšího turnaje ASUS Winter, který se i tentokrát hrál v kyjevské herně CyberSport Arena.Bývalá sestava Meet Your Makers dorazila do místa konání jako hlavní favorit, neboť jejich největší východní konkurenti z Natus Vincere i tentokrát ASUS Winter vynechali. I přesto se bylo na co dívat, fanoušci se ale těšili na nové uskupení, které se teprve před týdnem dalo dohromady u ruských Iron Will.
Výchozí obrázek

Ruská pětka Moscow Five se o v neděli večer stala vítězem dalšího turnaje ASUS Winter, který se i tentokrát hrál v kyjevské herně CyberSport Arena.

Bývalá sestava Meet Your Makers dorazila do místa konání jako hlavní favorit, neboť jejich největší východní konkurenti z Natus Vincere i tentokrát ASUS Winter vynechali. I přesto se bylo na co dívat, fanoušci se ale těšili na nové uskupení, které se teprve před týdnem dalo dohromady u ruských Iron Will.

Kdo si pamatuje doby Virtus.pro, nemohl si nechat ujít víkendový turnaj. Hráči jako Johan "F_1N" Kochugov nebo Boris "Snoop" Podvalshikov stáli opět za jednou barikádou a chtěli celé ruské scéně dokázat, že právě oni jsou i přes pokročilý věk tím nejlepším, co tamní scéna nabízí.

To vše se celé málem potvrdilo, neboť Iron Will postoupili do finále, kde už na ně ale čekal těžký oříšek v podobě Moscow Five. Ti svého soupeře ale porazili jak na de_train (16-11), tak na de_tuscan (16-4).

Tým, který má pod taktovkou Roman "ROMJkE" Makarov si tak přišel na více než tři a půl tisíce eur, poražení Iron Will brali něco "málo" přes tisíc osm set eur.

ASUS Winter play off
1. koloSemifináleFináleVítěz
mapamapamapa 
 
{#Německo} Alternate0
     
  {#Ruská federace} USSR0   
{#Ruská federace} USSR2     
    {#Ruská federace} Moscow Five2 
{#Ruská federace} Moscow Five2     
  {#Ruská federace} Moscow Five2   
{#Ukrajina} DTS.Chatrix0     
      {#Ruská federace} Moscow Five
{#Ruská federace} Iron Will
2    Vítěz
  {#Ruská federace} Iron Will2   
{#Uzbekistán} Storm0     
    {#Ruská federace} Iron Will0 
{#Ukrajina} selectah2     
  {#Ukrajina} selectah1   
{#Ruská federace} zNation0     
 

Konečné pořadí

1. místo {#Ruská federace} Moscow Five - 3,766€
2. místo {#Ruská federace} Iron Will - 1,883€
3. místo {#Ruská federace} USSR - 1,255€
4. místo {#Ukrajina} selectah - 628€

Doplníme o informaci, že v první skupinové fázi vypadli i finští Power Gaming, kteří nestačili na ruské zNation a Ultimo z Běloruska.

Zdroj: HLTV
Štítky: ASUS Winter