Přejít k hlavnímu obsahu

Lednových Top10 podle PLAYzone.cz

4. 2. 2011 | 05:19 Counter Strike 1.6
I v roce 2011 vám budeme nadále přinášet žebříček deseti nejlepších českých týmů. Pojďme se podívat, jak si vedly české a slovenské týmy v prvním měsíci nového roku. Studený leden je za námi a my se opět musíme ohlédnout zpět a dát dohromady deset nejlepších českých a slovenských týmů. Po dlouhé době se někomu podařilo sesadit eSubu z jejího trůnu. Kdo se prodral skrz GIGABYTE ligu, Mezihernový turnaj a novou soutěž SteelSeries King of The Hill na vrchol našeho žebříčku? Pojďme se podívat!
Výchozí obrázek

I v roce 2011 vám budeme nadále přinášet žebříček deseti nejlepších českých týmů. Pojďme se podívat, jak si vedly české a slovenské týmy v prvním měsíci nového roku.

Studený leden je za námi a my se opět musíme ohlédnout zpět a dát dohromady deset nejlepších českých a slovenských týmů. Po dlouhé době se někomu podařilo sesadit eSubu z jejího trůnu. Kdo se prodral skrz GIGABYTE ligu, Mezihernový turnaj a novou soutěž SteelSeries King of The Hill na vrchol našeho žebříčku? Pojďme se podívat!

   
   
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Porota hodnotila dle informací, které byly každému rozeslány. Každý pak udělal vlastní žebříček, který byl ohodnocen bodovým systémem.

 
 Bodový systém je velmi jednoduchý, nejlepší tým získá 10 bodů, desátý celek získá bod 1.
 
 Žebříček pro měsíc leden byl sestaven dle kvalifikace do GIGABYTE ligy, SteelSeries King of The Hill, Mezihernového turnaje, ESL Premiership a 5v5 Steelseries Clanbase.
 
   
 
1.{#Česká Republika} Cracked Gamers
Nový tým v žebříčku 
115 bodů
2.{#Česká Republika} nEophyteNový tým v žebříčku

108 bodů
3.{#Slovenská Republika} Fofos GamingTým si v žebříčku pohoršil
 
86 bodů
4.{#Česká Republika} eXtatusTým si v žebříčku pohoršil
 85 bodů
5.{#Slovenská Republika} BEASTSTým si v žebříčku polepšil
 60 bodů
6.{#Česká Republika} Take free tourNový tým v žebříčku
 59 bodů 
7.{#Česká Republika} sixbanersNový tým v žebříčku
 52 bodů
8.{#Česká Republika} NecroRaisersTým si v žebříčku pohoršil
 20 bodů
9.{#Česká Republika} eSubaTým si v žebříčku pohoršil
 14 bodů
10.{#Slovenská Republika} DEFEATERSNový tým v žebříčku
 13 bodů
 
   
   
   

Za portál PLAYzone.cz hlasovali: Michal Letko, Jiří Pacovský, Zdeněk Zoul a Jan Mrázek. Za zástupce klanů pak: Michael Holý, Petr Tomášek, Tomáš Kotrla, Erik Grunwald, Mates Koula, Tomáš Ostrožlík, Vilém Meisner a Tomáš Masaryk.

Jaký by byl váš top10 za měsíc leden?

Zdroj: PLAYzone