Přejít k hlavnímu obsahu

ESL má nový vzhled

10. 3. 2011 | 13:08 Všechny hry
Česká část Electronic Sports League se po třech letech rozhodl obměnit svůj starší pršiplášť. Admini ligy chtějí posunout prestižní online ligu dál a proto si pro všechny uživatele připravili řadu nových vymožeností.Již po tři léta jsme se mohli kochat z jednoho klasického rozdělení webu, vedení české části ESL se ale rozhodlo inovovat a připravilo si pro všechny uživatele nové možnosti a funkce. Pojďme se společně podívat, co vše se změnilo.Featured News
Výchozí obrázek

Česká část Electronic Sports League se po třech letech rozhodl obměnit svůj starší pršiplášť. Admini ligy chtějí posunout prestižní online ligu dál a proto si pro všechny uživatele připravili řadu nových vymožeností.

Již po tři léta jsme se mohli kochat z jednoho klasického rozdělení webu, vedení české části ESL se ale rozhodlo inovovat a připravilo si pro všechny uživatele nové možnosti a funkce. Pojďme se společně podívat, co vše se změnilo.

Featured News

Zde se objeví ty nejzajímavější novinky a možnosti, které ESL nabízí. Vylepšení spočívá v tom, že nyní již neuvidíte pouze odkaz na jednu hlavní novinku, ale uvidíte měnící se seznam nejzajímavějších novinek

ESL Presents

  • Zde budou uvedeny všechny nejnovější novinky týkající se ESL jako celku. Například nová verze ESL Wire, ESL Linesman, případné slevy na Premium účty apod.

ESL YouTube videos

  • Zde budou nejzajímavější videa ESL TV. V současné době zde naleznete všechna videa z nedávno ukončeného IEM V

Facebook Recommendations

  • Všechny nejzajímavější novinky CZ ESL můžete nyní jednoduše najít také na Facebooku

Nadcházející turnaje

  • Tuto novou funkci naleznete dole na stránce. Najdete tam přehled všech nadcházejících turnajů ze všech sekcí pohromadě i s konkrétním datem startu.

"Pokud se vám stále zobrazuje starý vzhled, jednoduše si vymažte cache ve vašem prohlížeči. Společně s touto novinkou bude nový vzhled spuštěn"

Zdroj: ESL
Štítky: ESL