Přejít k hlavnímu obsahu

*SteelSeries KoTH #4: eSuba přebírá trůn!

16. 3. 2011 | 01:42 Counter Strike 1.6
Potřetí za sebou se do grandfinále SteelSeries King of The Hill dostala česká eSuba. Vyjde ji tentokrát útok na dosavadního držitele kopce, tým eXtatus?
Výchozí obrázek

Potřetí za sebou se do grandfinále SteelSeries King of The Hill dostala česká eSuba. Vyjde ji tentokrát útok na dosavadního držitele kopce, tým eXtatus?


Již počtvrté se přední české a slovenské týmy utkaly v online soubojích herní série SteelSeries King of The Hill. Opět jsme mohli vidět nejen skvělé fragy, ale také momenty, akce a ještě lepší týmovou hru. Kromě stálých a zaběhlých týmů jako eSuba, NecroRaisers či PERUN PG, jsme mohli vidět zase například trochu pozměné Cracked Gamers (+LaN ; -raf) nebo novou sestavu organizace Verya, kterou vedl Václav "rpg" Vlach.

Celý turnaj probíhal v poklidném tempu a kromě incidentu s SG testem českých nEophyte se nedělo vůbec nic zajímavého. Týmy, které si pro turnaj vyhradily čas a trénovaly, postupovaly jedno kolo za druhým až na vrchol. Nejvýš se podařilo dostat už zmíněné eSubě, které ve finále zdatně sekundovali NecroRaisers. Ti sice vyhráli jednu ze tří map, bohužel vítězství padlo do klína eSuby, která se už dnes, ano pozor, čtete správně, už dnes utká s eXtatus o dalších 160€!

eXtatus0vs.2eSuba
{#Česká Republika} ptex
{#Česká Republika} Supestar
{#Česká Republika} LogeN
{#Česká Republika} Petr.D
{#Česká Republika} ppk
 

Sázky

 oskar! {#Česká Republika}
gns {#Česká Republika}
jckl {#Česká Republika}
zigurat {#Česká Republika}
jRi {#Česká Republika}

Zápas bude pokračovat ihned po skončení reprezentačního zápasu Česka proti Rusku. Začátek se tak může posunout o něco později, nebo i o něco dříve.

Zdroj: PLAYzone
Štítky: SteelSeries KoTH