Přejít k hlavnímu obsahu

NC XIV: Končíme v osmifinále, přesto děkujeme!

16. 3. 2011 | 01:40 Counter Strike 1.6
Dnešní večer bude opět patřit české reprezentaci. Ta dnes totiž v osmifinále play off narazí na silný ruský výběr, jenž si dělá zálusk na letošní titul. Podaří se našim překvapit a porazit východního giganta?16. 3. 2011 1:44 - Ruští reprezentanti poráží Česko na mapách de_inferno a de_train 16-9, resp. 16-7 a postupují do čtvrtfinále, kde už na ně čeká výběr toho nejlepšího z dánské scény. Reprezentaci vedenou Tomášem "oskar!" Šťastným i tak děkujeme a doufáme, že se i příští rok zadaří postoupit ze základních skupin ClanBase Nations Cupu.
Výchozí obrázek

Dnešní večer bude opět patřit české reprezentaci. Ta dnes totiž v osmifinále play off narazí na silný ruský výběr, jenž si dělá zálusk na letošní titul. Podaří se našim překvapit a porazit východního giganta?

16. 3. 2011 1:44 - Ruští reprezentanti poráží Česko na mapách de_inferno a de_train 16-9, resp. 16-7 a postupují do čtvrtfinále, kde už na ně čeká výběr toho nejlepšího z dánské scény. Reprezentaci vedenou Tomášem "oskar!" Šťastným i tak děkujeme a doufáme, že se i příští rok zadaří postoupit ze základních skupin ClanBase Nations Cupu.

V posledním článku jste si mohli přečíst, jakými výsledky a v jakých sestavách Rusko prošlo základní částí ClanBase Nations Cupu. Výběr, který se vždy točil okolo dvojice h4cker-kibaken, porazil všechny své soupeře, kromě Norska.

Jak velkou šanci máme dnes my? V Rusku se poslední dobou až moc mění složení týmů, i přesto si hráči zachovávají svůj um a evropská širší špička musí s východním vichrem počítat. Sledujte dnes zápas českého výběru a fanděte s námi!

Česko0vs.2Rusko
{#Česká Republika} oskar!
{#Česká Republika} zEro
{#Česká Republika} j0han
{#Česká Republika} small
{#Česká Republika} zigurat
 Sázky dedaN {#Ruská federace}
h4cker {#Ruská federace}
kibaken {#Ruská federace}
hooch {#Ruská federace}
mnR
{#Ruská federace}