Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone liga: Kdo je ve finále?

16. 3. 2011 | 11:54 Warcraft 3
Výchozí obrázek

Téměř měsíc se již hraje play-off 1vs1 ligy tohoto portálu ve hře WarCraft III: The Frozen Throne. 16 nejlepších borců, kteří postoupili ze základní části, se mezi sebou celý ten měsíc pralo o to, aby byly na nejvyšší stupnici. Celý děj ligy se odehrával bez větších problémů či časové neflexebilitě, ikdyž i v play-off došlo na pár kontumací. Momentálně v play-off zůstávají poslední 3 hráči, kteří si to tuhle sobotu rozdají o bronzovou, stříbrnou a zlatou příčku. Potom se čtenáři mohou těšit na rozhovor s vítězem a mezi účastníky play-off se rozdá 40 000 w3cz kreditů.

Poslední víkend jsme byli svědky nového oficiálního patche 1.25b, který celou situaci trochu zkomplikoval. Jeden z favoritů ligy Sign se kvůli této skutečnosti rozhodl dál nehrát, ikdyž balance nového patche hrál do jeho karet, nicméně dal soupeři freewin. V druhé větvi pavouka LB po napínavých zápasech vypadl Azawal, když konečné skóre se Stelou bylo 1:2. Steler se následně potkal s Tomikusem, kterého již ve WB porazil 2:1 na zápasy, tentokrát tomu bylo ale přesně naopak. Steler končí na 4.místě.

Zveme Vás na finální poslední dva zápasy PLAYzone ligy, které bude začínat v sobotu v 18:00 hodin. Bude se hrát na Gareně v místnosti Garena TFT Tournament Room 3, možná se nám podaří zajistit i live-stream (ten v takovém případě samozřejmě dopíšeme). Buďte i vy svědky finále Loser Bracketu a Grand finále v podání Bo5, vsaďte si na PLAYzone a prostudujte průběh play-off.

Final Loser Bracket19.3. 18:00 hod TomikuS[0:0]Seda
Gran Final19.3. 20:00 hod Cechi[0:0]vítěz LB