Přejít k hlavnímu obsahu

4Kings LAN bez evropských týmů

17. 3. 2011 | 09:30 Counter Strike 1.6
Organizátoři britské 4Kings LAN ve včerejších odpoledních hodinách rozlosovali osm domácích týmů do dvou herních skupin. Do anglického Newcastlu nakonec nedorazí žádný evropský výběr.Jedna z novinek, která se zapsala do kalendáře akcí pro letošní eSport rok, byla velmi vlídně přijata nejen mezi domácí scénou, ale také v Evropě. Kromě portugalských týmů, kteří si dokonce o slot v turnaji museli zahrát v kvalifikaci, se původně měli zúčastnit i čeští NecroRaisers.
Výchozí obrázek

Organizátoři britské 4Kings LAN ve včerejších odpoledních hodinách rozlosovali osm domácích týmů do dvou herních skupin. Do anglického Newcastlu nakonec nedorazí žádný evropský výběr.

Jedna z novinek, která se zapsala do kalendáře akcí pro letošní eSport rok, byla velmi vlídně přijata nejen mezi domácí scénou, ale také v Evropě. Kromě portugalských týmů, kteří si dokonce o slot v turnaji museli zahrát v kvalifikaci, se původně měli zúčastnit i čeští NecroRaisers.

Bohužel problémy, které se vyskytly s místem konání, nakonec z původních dvaatřiceti týmů udělaly pouze osm plně připravených a schopných dojet celků. 4Kings LAN se tak nakonec bude konat v herně CyberGamesZone v anglickém Newcastlu, který leží 460 kilometrů severně od Londýna, ve dnech 19. - 20. března.

Ještě před začátkem bylo vyhlášeno, že pokud registrace dosáhnou na číslo šestnáct, vyšplhají se prizemoney na částku 1.850 EUR. Nicméně při osmi týmech se dá očekávat, že se bude hrát o rovnou polovinu, tedy o 925 EUR.

Základní skupiny

Skupina ASkupina B
{#Velká británie} 4Kings{#Velká británie} InYourMind
{#Velká británie} Free Agents{#Velká británie} coreGaming
{#Velká británie} Decerto{#Velká británie} myRevenge
{#Velká británie} JACKHAMMER{#Velká británie} fireCore

Celý turnaj vypukne skupinovou fází, kde každý tým bude hrát s každým svým soupeřem ve formátu BO3. Vítězové skupin postoupí rovnou do semifinále play off, zatímco celky na druhých a třetích místech postoupí do kola prvního. Týmy, které skončí na posledním místě, padají rovnou do Lower Bracket.

Zdroj: HLTV
Štítky: 4Kings