Přejít k hlavnímu obsahu

Zamíří Lions k MYM?

20. 3. 2011 | 01:58 Counter Strike 1.6
Švédskou scénou se opět prohání vítr změn. Tentokrát by mohl ale zavítat částečně i do Norska, neboť organizace Oslo Lions podle posledních informací portálu rakaka.se má ztratit svou ambiciózní pětku.Tým, který se zrodil původně u holandských H2k Gaming, patří aktuálně mezi tři nejlepší švédské sestavy. Výkony podobné trati horské dráhy se s týmem táhly a táhnou již nějakou dobu. Vzpomeneme-li na skvělé výkony na IEM v Kyjevě nebo ASUS Summer, nebo na ty slabší z World Cyber Games, vždy všichni museli uznat, že Lions patří na vrchol evropské scény.
Výchozí obrázek

Švédskou scénou se opět prohání vítr změn. Tentokrát by mohl ale zavítat částečně i do Norska, neboť organizace Oslo Lions podle posledních informací portálu rakaka.se má ztratit svou ambiciózní pětku.

Tým, který se zrodil původně u holandských H2k Gaming, patří aktuálně mezi tři nejlepší švédské sestavy. Výkony podobné trati horské dráhy se s týmem táhly a táhnou již nějakou dobu. Vzpomeneme-li na skvělé výkony na IEM v Kyjevě nebo ASUS Summer, nebo na ty slabší z World Cyber Games, vždy všichni museli uznat, že Lions patří na vrchol evropské scény.

S příchodem roku 2011 ale tým opustil Richard "Xizt" Landström, jehož měl zastoupit, a my si myslíme, že to zvládl docela dobře, Rasmus "GuX" Ståhl. Sestava získala i plnohodnotné smlouvy, jenž jim zaručovala pravidelný přísun peněz a cestování po Evropě. To se ale nejspíše v blízkých dnech změní, neboť smlouvy brzo vyprší a v Oslu se nemají k prodloužení.

Na řadu tak přichází drby, kam se švédská pětice přesune. Budou to Meet Your Makers, kteří po odchodu ruské sestavy stále hledají stabilní pětku, nebo to budou ostrovní Dignitas?

Sestava Lions

{#Švédsko} Rasmus "GuX" Ståhl
{#Švédsko} Frej "kHRYSTAL" Sjöström
{#Švédsko} Björn "threat" Pers
{#Švédsko} Niklas "niko" Johansson
{#Švédsko} Emil "FYRR73" Karlsson

Zdroj: HLTV
Štítky: Lion