Přejít k hlavnímu obsahu

Alchemists ztrácí hvězdnou sestavu

24. 3. 2011 | 11:33 Counter Strike 1.6
Norská organizace Alchemists Unleashed dnes oznámila, že jejich hvězdná sestava odchází po problémech, které vyvstaly s výměnou hráče.Skandinávštví vítězové World Gaming Festival se dostali do podvědomí scény nedávným příchodem švédské stár André "BARBARR" Möllerem, jenž nahradil norského Kristiana "KORN" Hoklanda, který se chtěl zaobírat více svým vlastním životem.
Výchozí obrázek

Norská organizace Alchemists Unleashed dnes oznámila, že jejich hvězdná sestava odchází po problémech, které vyvstaly s výměnou hráče.

Skandinávštví vítězové World Gaming Festival se dostali do podvědomí scény nedávným příchodem švédské stár André "BARBARR" Möllerem, jenž nahradil norského Kristiana "KORN" Hoklanda, který se chtěl zaobírat více svým vlastním životem.

David "gilbu" Gilbu, manažer Alchemists Unleashed přiznal, že se tým chystal vyměnit jednoho hráče ze svého středu. To se ale nelíbílo právě vedení, tedy jemu, a rozhodl se stávající sekci propustit. "Rozhodnutí, které nás donutilo propustit sekci, vyvstalo poté, co se hráči rozhodli udělat další změnu ve svém středu. Chceme lpět na tom, že jsme se nerozešli ve zlém, ale víceméně v dobrém poté, co jsme zjistili, že každý máme jiný pohled na klíčovou situaci."

Dle HLTV.org se měl z týmu pakovat kapitán Gunnar "zEn" Eng, který dle jeho spoluhráče Tommyho "tacky" Mosgaarda nevyhovoval týmu po všech stránkách.

Bývalá sestava Alchemists Unleashed

{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh
{#Švédsko} André "BARBARR" Möller
{#Norsko} Karl William "kalle" Haraldsen
{#Norsko} Tommy "tacky" Mosgaard
{#Norsko} Gunnar "zEn" Eng

{#Norsko} Kristian "KORN" Hokland

Tým bude nadále držet pospolu, tedy kromě kapitána Enga. V příštích týdnech bychom se měli dozvědět, kdo bude novým pátým hráčem, jenž se s kvartetem hráčů vydá do centra dánského e-Sportu, na Copenhagen Games 2011.

Zdroj: HLTV
Štítky: Alchemists