Přejít k hlavnímu obsahu

Rage-Gaming se vrací na scénu

29. 3. 2011 | 17:27 Counter Strike 1.6
Organizace Rage-Gaming se opět vrací na světové pole ve hře Counter Strike 1.6 v plné síle. Po loňském angažování nadějné švédské sestavy se i tentokrát pouští do skandinávského týmu. Nyní ale dává šanci bývalým Alchemists Unleashed.Jistě si pamatujete Rage-Gaming, kteří na konci roku 2010 proháněli přední světové týmy. Kapitán Faruk "pita" Pita následně dostal nabídku od konkurenčních fnatic, kterou přijal s nadšením a nechal za sebou nově utvořený švédský lineup.
Výchozí obrázek

Organizace Rage-Gaming se opět vrací na světové pole ve hře Counter Strike 1.6 v plné síle. Po loňském angažování nadějné švédské sestavy se i tentokrát pouští do skandinávského týmu. Nyní ale dává šanci bývalým Alchemists Unleashed.

Jistě si pamatujete Rage-Gaming, kteří na konci roku 2010 proháněli přední světové týmy. Kapitán Faruk "pita" Pita následně dostal nabídku od konkurenčních fnatic, kterou přijal s nadšením a nechal za sebou nově utvořený švédský lineup.


moddii-ho cesta ho zavádí do Rage-Gaming, nalezne konečně stabilní tým? (foto:fragbite.se)

Nabušený kvartet pospolu nevydržel, neboť Dennis "dennis" Edman nyní hostuje v SK Gaming a Andre "keiz" Karlsson hájí barvy dateam. Z bývalé sestavy tak figuruje na nové soupisce pouze jméno bývalého kapitána Markuse "pronax" Wallstena, který si k sobě přivedl dva švédské a dva norské hráče.

Rage-Gaming se v nadcházejících měsících mohou spolehnout na služby Andrease "moddii" Fridha, Tommyho "tacky" Mosgaarda, Karl-Williama "kalle" Haraldsena a André "BARBARR Möllera. Nový kapitán Markus domácím stránkám prozradil, "Ze starého týmu tu byli hráči, kteří k nám moc nezapadli. Časem nás opustil i dennis, který se rozhodl hrát za SK Gaming. Nyní mám opět šanci hrát za Rage-Gaming s novou sestavou, kde máme všichni velké ambice. Těším se na naší první společnou akci, kterou bude turnaj Xperia na Copenhagen Games 2011."

Sestava Rage-Gaming

{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh
{#Švédsko} André "BARBARR" Möller
{#Norsko} Tommy "tacky" Mosgaard
{#Norsko} Karl-William "kalle" Haraldsen
{#Švédsko} Markus "pronax" Wallsten

Zdroj: HLTV
Štítky: RAGE Gaming