Přejít k hlavnímu obsahu

Have Fun míří k FeW GamerS

7. 4. 2011 | 15:56 Counter Strike 1.6
Česká organizace FeW GamerS se rozhodla dát šanci nové a čím dál tím lepší sestavě, která byla doposud známá jako Have Fun. Účastníci MČR se pod novým tagem zúčastní už víkendového MSI LanCraft 2011.Sestava týmu je pospolu už od ledna letošního roku, to když se dohromady dala trojie Striker-aeRmaster-chillda. Ti k sobě přibrali bývalého hráče ThePisek Milana "zillda" Pichlíka a Patrika "morris" Hrušku. V průběhu třech měsíců se tým vypracoval v přední český celek a na posledních velkých turnajích se vždy dostali daleko.
Výchozí obrázek

Česká organizace FeW GamerS se rozhodla dát šanci nové a čím dál tím lepší sestavě, která byla doposud známá jako Have Fun. Účastníci MČR se pod novým tagem zúčastní už víkendového MSI LanCraft 2011.

Sestava týmu je pospolu už od ledna letošního roku, to když se dohromady dala trojie Striker-aeRmaster-chillda. Ti k sobě přibrali bývalého hráče ThePisek Milana "zillda" Pichlíka a Patrika "morris" Hrušku. V průběhu třech měsíců se tým vypracoval v přední český celek a na posledních velkých turnajích se vždy dostali daleko.

Kapitán týmu, Milan "Striker" Švejda k tématu budoucnosti týmu prozradil. "Hned za týden jedeme na LanCraft s hostem (duke_duke) místo aeRmastera, který má letos školní povinnosti a nemá čas o každém víkendu střílet hlavy. Jinak máme v plánu MČR, na které se nám s trochou štěstí povedlo celkem snadno kvalifikovat, to je okolo Velikonoc, tam už se objevíme v plné sestavě."

FeW GamerS line-up

{#Česká Republika} Milan "Striker" Švejda
{#Česká Republika} Patrik "morris" Hruška
{#Česká Republika} Jakub "chillda" Schüller
{#Česká Republika} Miroslav "aeRmaster" Fatěna
{#Česká Republika} Milan "zillda" Pichlík

Zdroj: FewGamers
Štítky: FeW GamerS