Přejít k hlavnímu obsahu

Březnových Top10 dle portálu PLAYzone.cz

8. 4. 2011 | 11:23 Counter Strike 1.6
Březen je už dávno za námi a jako každý začátek měsíce, tak i tento patří žebříčku deseti nejlepších českých a slovenských týmů. Pojďme se podívat, kdo si za své výkony vysloužil místo mezi desítkou nejlepších.Třetí měsíc letošního roku přinesl řadu velkých a malých změn. Turnaje pořádané nejen naším portálem rozhodli o tom, že se na trůn česko-slovenské scény vrátil doposud historicky nejlepší tým. Boj se ale rozhořel o druhé místo, kde nakonec rozhodla až třináctá zodpovědná osoba. Jak tedy vypadá žebříček portálu PLAYzone.cz pro měsíc březen?
Výchozí obrázek

Březen je už dávno za námi a jako každý začátek měsíce, tak i tento patří žebříčku deseti nejlepších českých a slovenských týmů. Pojďme se podívat, kdo si za své výkony vysloužil místo mezi desítkou nejlepších.

Třetí měsíc letošního roku přinesl řadu velkých a malých změn. Turnaje pořádané nejen naším portálem rozhodli o tom, že se na trůn česko-slovenské scény vrátil doposud historicky nejlepší tým. Boj se ale rozhořel o druhé místo, kde nakonec rozhodla až třináctá zodpovědná osoba. Jak tedy vypadá žebříček portálu PLAYzone.cz pro měsíc březen?

   
   
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Porota hodnotila dle informací, které byly každému rozeslány. Každý pak udělal vlastní žebříček, který byl ohodnocen bodovým systémem.

 
 Bodový systém je velmi jednoduchý, nejlepší tým získá 10 bodů, desátý celek získá bod 1.
 
 Žebříček pro měsíc březen byl sestaven dle zápasů GIGABYTE ligy, SteelSeries King of The Hill #4 a #5 a Mezihernového turnaje.
 
   
 
1.{#Česká Republika} eSubaTým si v žebříčku polepšil 
130 bodů
2.{#Česká Republika} NecroRaisersTým si v žebříčku polepšil

105 bodů
3.{#Česká Republika} Cracked GamersTým si v žebříčku polepšil
 
104 bodů
4.{#Česká Republika} eXtatusTým si v žebříčku pohoršil
 70 bodů
4.{#Česká Republika} Virtual WorldTým si v žebříčku polepšil
 70 bodů
6.{#Slovenská Republika} OX.enermaxTým si v žebříčku polepšil
 64 bodů 
7.{#Česká Republika} eErinessNový tým v žebříčku
 63 bodů
8.{#Česká Republika} Take free tourTým si v žebříčku pohoršil
 28 bodů
9.{#Česká Republika} Teenagers f UranusNový
 27 bodů
10.{#Česká Republika} VeryaNový tým v žebříčku
 24 bodů
 
   
   
   

Za portál PLAYzone.cz hlasovali: Jiří Pacovský, Zdeněk Zoul, Michal Nagy, Jan Mrázek a Milan Švejda. Za zástupce klanů pak: Michael Holý, Tomáš Kotrla, Vilém Meisner, David Mestek, Pavel Filip, Václav Vlach, Karel Královec a Petr Tomášek.

Jaký by byl váš top10 za měsíc březen?

Zdroj: PLAYzone