Přejít k hlavnímu obsahu

MSI Lancraft Spring - párty začíná

8. 4. 2011 | 22:38 Všechny hry
Největší LAN párty u nás pomalu začíná. Již od včerejšího dne se organizároři snaží co nejlépe připravit arénu, ve které se zítra v hlavních turnajích popere téměř 240 hráčů o ceny v hodnotě několik desítek tisíc korun.
Výchozí obrázek

Největší LAN párty u nás pomalu začíná. Již od včerejšího dne se organizároři snaží co nejlépe připravit arénu, ve které se zítra v hlavních turnajích popere téměř 240 hráčů o ceny v hodnotě několik desítek tisíc korun.

Lancraft

Hráči se pomalu sjíždí a zabydlují na svých místech. Na místo konání ve Starém Městě již našlo cestu kolem dvou třetin zaregistrovaných hráčů a do registrační zóny neustále přicházejí další. V současné době probíhají registrace na doprovodné turnaje ve hrách Starcraft 2 a DoTA a první soutěžní zápolení na sebe nenechá dlouho čekat.

Co se týče Starcraftu, na místo dorazila téměř kompletní česká scéna. Své první ladder hry má za sebou napříkladu {#Česká Republika} Rikytan, {#Česká Republika} h34D_hUnT3R, početná delegace nEophyte, z nichž zmíníme kupříkladu {#Česká Republika} Thebise a {#Česká Republika} Harpnera, i trojice eSuby, ve složení {#Česká Republika} Devil, {#Česká Republika} Lopata a {#Česká Republika} Wonder. Bohužel nutno říct, že ten "největší" zde chybý. Na turnaj totiž nepřijede hlavní český favorit a zástupce eSuby {#Česká Republika} PredY, který měl být hlavním soupeřem velkých zahraničních hvězd.

Největším tahákem je určitě účast {#Polsko} Tarsona, hráče nejen světového formátu. Z hráčů Starcraftu se čeká pouze na několik posledních. Z polských hráčů zatím nedorazil {#Polsko} Mana, druhý z Dreamhacku a jeho krajan {#Polsko} Funkay. Z českých hráčů chybí již zmiňovaný PredY a také nedorazí {#Česká Republika} Nihil z eEriness.

Hráči hry Defens of The Ancients jsou na místě rovněž téměř v plném počtu a zbývá pouze několik jednotlivců. Mezi hlavní favority patří tým SGC. O další přední místa se strhne dle zasvěcených lidí vyrovnaný souboj. Na osmdesát účastníků čeká zítra maratón této doslova legendární hry, která se u nás těší velké oblibě.

Prozatím největší absence panuje v řádách týmů hry Counter Strike 1.6. Dosud prázdná místa se ovšem zaplňují a tak se fanoušci této populární a u nás nejhranější hry, která jako jediná dostala sloty pro kvalifikaci na WCG, mají zítra na co těšit. Favorit je zde opět poměrně jednoznačný. Tým eSuba již dlouho dobu ukazuje na scéně své kvality a tak to její soupeři nebudou mít jednoduché.

Zítra je pro všechny velký den. Od devíti hodin začnou hlavní turnaje ve všech třech hrách. Přítomno bude množství streamů, v čele s PLAYzone TV, která bude poskytovat živé vysílání napříč celou akcí. K vidění budou streamované zápasy, rozhovory s hráči i organizátory a mnoho dalšího. Celý den rovněž poběží stream sc2cz, který bude poskytovat neutuchající zábavu ze světa Starcraftu. Průvodci budou Murdoc a Tučňák, kteří zaujali své místo na balkóně, odkud budou vysílát vám do vašich domovů i přítomným Lancraftu na plátno. Starcraft stream občas vystřídá stream doty.

Sledujte web playzone, kvůli updatu informací, kterých bude zítra více než dost.

Lancraft

lancraft

Lancraft