Přejít k hlavnímu obsahu

MSI Lancraft Spring - Starcraft LIVE report

9. 4. 2011 | 19:12 StarCraft 2
Pro Starcraft 2 bude Lancraft první velkou LAN akcí. Streamovat se bude v několika jazycích a průběžné informace z místa dění můžete sledovat v LIVE reportu. (playoff, stream: sc2cz, PLAYzone TV)
Výchozí obrázek

Pro Starcraft 2 bude Lancraft první velkou LAN akcí. Streamovat se bude v několika jazycích a průběžné informace z místa dění můžete sledovat v LIVE reportu. (playoff, stream: sc2cz, PLAYzone TV)

23:59 Vítězem Starcraft 2 turnaje se stal polský hráč Tarson, následovaný svým krajanem MaNou a českým hráčem Rikytanem. Pro všechny to byl vyčerpávající den, který ovšem ještě nekončí. Na řadě je vyhlašování vítězů.

22:20 Po třech hrách vyhrál Tarson 2:1. Rikytan tedy zaujímá 3. příčku. Tarson se o prvenství utká s Manou.

21:55 Na streamu sc2cz beží finále LB mezi Tarsonem a Rikytanem.

21:30 Tarson porazil svého krajana a postoupil do finále LB, kde narazí na Rikytana. Dokáže poslední český hráč opět porazit polského favorita?

21:10 h34D_hUnT3r prohtál s Fortem. Tato skutečnost znamená mimo jiné to, že ze čtyř ohodnocených míst půjdou 3 do Polska. Jediný, kdo hájí domácí barvy je Rikytan. Forte nyní bojuje s Tarsonem o postup do finále LB.

20:45 Forte porazil Sida a nyní bojuje proti h34D_hUnT3rovi o postup do semifinále LB.

19:55 Rikytanovi se bohužel nepodařilo zdolat Manu a po dvou hrách bude muset se bude muset probojovat přes LB. Ten se trošku zasekal a h34D_hUnT3r stále čeká na soupeře ze zápasu Sid vs Forte.

19:30 Finále WB nadchází. Rikytan, přemožitel Tarsona, se v něm utká s Manou, protosským hráčem, který v semifinále vyřadil h34D_hUnT3ra. Stream je LIVE na PLAYzone TV.

19:25 V osmifinále LB hrají Sid a Forte. Na vítěze tohoto slovensko-polského souboje čeká h34D_hUnT3r, který již vyhlíží svou druhou šanci v turnaji.

19:10 Tak přeci jen není Tarson neporazitelný. Po dlouhé hře se českému zástupci mezinárodního týmu Praetoriani Rikytanovi podařilo tohoto polského borce zdolat, za což sklidil velký potlesk publika. V LB mezitím porazil Devil Harpnera a postupuje do čtvrtfinále spodního pavouka, kde se utká s Tarsonem.

18:40 Rikytanovi se jako prvnímu hráči na Lancraftu podařilo vzít Tarsonovi mapu. Nicméně na jásání je příliš brzy. Druhá mapa na streamu právě začíná.

18:31 První z kvalitních polských hráčů je mimo hru. Devilovi se podařilo v LB vyřadit Funkaye a v semifinále se potká s někým z dvojice Streetwalker, Harpner.

18:30 Polští hráči dnes zatím dominují. Ani Headhunter nedokázal porazit Manu a čeká ho pouť do LB. Druhé semifinále začne zaokamžik na stremu PLAYzone a střetne se v něm Rikytan proti Tarsonovi.

18:00 Po vyrovnané bitvě, kdy měl protosský hráč k vítězství místy blízko, se z postupu může radovat Tarson. Tarson se utká s Rikytanem v semifinále WB a zápas by měl být opět streamován přes PLAYzone TV. Mana si dokázal poradit s Funakyem a h34D_hUnT3ra tak čeká v druhém semifinále PvP.

17:26 První hru okraloval Tarson a i přes dobrou obranu se nedokázal Thebis udržet. Druhá mapa bude streamována přes PLAYzone TV. V bratrovražedném souboji Lopata vs Devil zvítěžil Devil a postupuje dál turnajem.

17:13 Na streamu sc2cz je k vidění zápas Thebise pro Tarsonovi.

17:12 Kromě Rikytana postoupil do semifinále i Headhunter, který zdolal Harpnera 2:0 a potká se s jedním z polských hráčů Mana a Funkay.

17:10 V hlavní roly opět Rikytan. Po krásných hrách poráží svého soupeře a postupuje do semifinále kde se utká s jedním z dvojice Tarson, Thebis. V LB mezitím hrají svůj zápas Lopata a Devil, dva týmový kolegové z eSuby a dalsi zapas odehravá dvojice Kacer a Sid.

16:35 Rikytan poráží po divoké a napínavé hře Kusaie 2:1 a utká se LIVE s Tefelem.

16:15 Čtvrtfinále WB jsou v plném proudu. Utkají se v nich Tarson proti Thebisovi, Headhunter proti Harpnerovi a Funkay pro Manovi. V posledním zápase čeka Tefel na vítěze zápasu Rikytan vs Kusai.

15:43 Wochtulka byl poražen Lopatou a jeho pouť turnajem končí. Na cestu do LB se byl donucen vydat Streetwalker, který nestačil na Tefela.

15:30 Na streamu je k vidění zápas Rikytan vs Kusai. V LB soupeří o bytí a nebytí Lopata a Wochtulka.

15:17 Funkay porazil Masacra 2:0 a utká se s Manou o další postup v turnaji. V dalším zápase prohrál Lopata s Thebise. Na Thebise čeká Tarson, na Lopatu Wochulka.

15:00 Stream sc2cz je opět online. K vidění je souboj Masacra pro Funkayemu.

14:55 Ani DeviL nedokázal Tarsonovi vzít hru a ten tak postupuje do dalšího kola, kde se utká s vítězem duelu Lopata vs Thebis.

14:35 Ve druhém kole WB dochází k soubojům Devil vs Tarson a na svou hru se připravuje dvojice Lopata a Thebis. Na své soupeře zatím čekají protossové Kusai, Harpner a h34D_hUnT3r.

14:27 V loosers Bracket postoupil do třetího kola zatím jenom W0chtulka. Zbytek buďto hraje nebo čeká na své soupeře. Aktuálně probíhá souboj Wonder vs Chirox a Purple vs Magnetron.

14:19 Do druhého kola WB dále postupují DeviL, Thebis, Kusai a Sid. Sid se utká s Manou.

13:45 Kusai vyrovnal na 1:1. Závěrečný souboj se hraje na Metalopolis. V hlavním turnaji se zatím podařilo postoupit pouze Streetwalkerovi a Manovi, zbytek hráčů ještě hraje.

13:33 Na streamu PLAYzone TV máme možnost sledovat již druhou mapu souboje Wonder vs Kusai. Wonder zatím vede 1:0. Naproti tomu předchozí zápas vyhrál bez problémů Mana.

12:46 Na PLAYzone TV bude streamován přenos mouzMana vs W0chtulka. Což zároveň znamená, že začínají první zápasy playoff.

12:26 Kromě skupiny B zbývá ve všech zbývajících skupinách odehrát poslední zápas. Na púodiu se mezitím připravuje k rozhovoru pro PLAYzone TV Tarson.

12:00 Streameři z sc2cz se přesunují na pódium, odkud se bude vysílat jejich další účinkování na Lancraftu. Dohrávají se poslední zápasy skupin. Nejvíce pozadu jsou skupiny A a B.

11:40 Lopata se stává dalším postupujícím s plným počtem bodů. Jeho závěrečný soupeř sKopheK nakonec postupuje z druhého místa, bez ohledu na výsledek jeho posledního zápasu.

11:36 Další skupina uzavřena. Skupinu s názvem I s přehledem ovládnul Rikytan, český zástupce mezinárodního týmu Praetoriani.

11:34 Na streamu sc2cz začíná zápas eE-sKopheK vs eSuba.Lopata. Je to souboj o první místo ve skupině G.

11:20 Základní skupiny se chýlí ke konci. Jsou známí další vítězové skupin. Mana a Devil vyhráli skupinu v poměru 4:0, Thebis se skóre 3:1. Blízko ke zdárnému ukončení skupiny mají h34D_hUnT3r, Sid, Lopata a Rikytan.

11:12 Ve skupině G je uspořádán velký hon na sKophKa, který byl donucen odložit své zápasy. Nyní čekají tuto skupinu pouze zápasy výše zmíněného admina turnaje.

11:06 Forte vítězí a se skóre 4:0 se může těšit na lepší pozici v playoff. Skupina F je jako první zcela dohraná. Vysoce vyhledávanou osobností se stal Jump, který poskytuje již několikátý rozhovor.

10:45 Stream pokračuje dalšími zápasy, nEph.Ondrasek hraje proti AFF.Fortemu. Je to souboj o první místo ve skupině F. Kusai mezitím následuje Tarsona a jasně vítězí ve své skupině.

10:35 Jasní leadři svých skupin jsou Ondrasek, Lopata, maďarský hráč Mate, Kusai a Mana. Ti všichni mají po třech bodech. Tarson zvítězil i proti Kacerovi a jednoznačně okraloval svou skupinu bez ztráty bodu.

10:20 Ani Striker nedokázal Tarsona zastavit a dalším na řadě je Kacer. Jeho zápas můžete živě sledovat. Zatím nejdál je skupina L, ve které vede polská dvojice Mana a tester, následován zástupcem eSuby Wonderem.

9:55 Na streamu Sc2cz sledujte zápas nEph.Striker vs. nEph.Kacer.

9:47 Stále se řeší problémy spojené se streamem sc2cz, která má být promítáno na plátno. Favorité zatím procházejí bez zaváhání.

9:32  První zápasy skupin jsou v plném proudu. V prvních větším zápase porazil polský Protoss Mana Wondera, který přes random dostal Zerga. Ze skupin postupují první 4 hráči a hraje se systémem bo1.

9:10 Byly zveřejněny skupiny, kterých je celkem 16 po pěti hráčích. Do každé byli nasazeni 2 hráči. Nejzajímavější bude určitě skupina A, ve které se utkají 3 hráči nEophyte Kacer, Hadzis a Striker a s nimi ve skupině je i hlavní favorit turnaje polský hráč Tarson.