Přejít k hlavnímu obsahu

Trpaslik mění dres, míří do nEophyte!

11. 4. 2011 | 08:28 Counter Strike 1.6
Nadále rozvíjející se organizace nEophyte se po dlouhých čtyřech měsících dozvěděla pět jmen, které budou tento tým reprezentovat v následujících měsících jakožto oficiální Counter Strike 1.6 tým.
Výchozí obrázek

Nadále rozvíjející se organizace nEophyte se po dlouhých čtyřech měsících dozvěděla pět jmen, které budou tento tým reprezentovat v následujících měsících jakožto oficiální Counter Strike 1.6 tým.

Největším překvapením nové sestavy je příchod Martina "Trpaslik" Kindla, jenž se rozhodl k nEph přejít po krátkém angažmá u NecroRaisers. Tam měl nahradit těsně před LAN finále GIGABYTE ligy Matěje "LaN" Kvasničku, což se mu i snad dokonale povedlo. Tým pozvednul v herní části, ovšem pokud jste sledovali v posledních týdnech různé turnaje, mohli jste zaregistrovat, že NecroRaisers hráli v sestavě právě bez Kindla.

POPISEK OBRAZKU
Trpaslik - nová posila nEophyte

Právě on a z minulosti velmi známý Lukáš "icewest" Vojáček jsou hráči, kteří se připojí k dosavadnímu a velmi známemu triu zEro-arsas-Pepik. Tým ale neopouští český reprezentant Tomáš "small" Bortel, fanoušci tohoto brněnského hráče si ale na čas udělají odpočinek, neboť tento skvělý AWP hráč si chce od hraní na vyšší úrovni dát pauzu.

Kapitán výběru, Tomáš "zEro" Bojanovský na adresu nového týmu prozradil, "Vzhledem k oznámení od našeho spoluhráče a kamaráda smalla, že si chce dát od CS pauzu a nemá na hraní v bližší době myšlenky, jsme se rozhodli dát prostor mladým a perspektivním hráčům."

Tomáš zůstane jako šestý hráč, tudíž pokud se nEophyte dostanou do svízelné situace, vždy může naskočit tato česká hvězda.

Sestava nEophyte

{#Česká Republika} Tomáš "zEro" Bojanovský
{#Česká Republika} Ondřej "arsas" Lhota
{#Česká Republika} Milan "pepik" Musil
{#Česká Republika} Lukáš "icewest" Vojáček
{#Česká Republika} Martin "Trpaslik" Kindl

{#Česká Republika} Tomáš "small" Bortel - náhradník

Novou sestavu nEophyte můžete vidět v akci již dnes večer v dalším z turnajů SteelSeries King of The Hill!

Zdroj: nEophyte