Přejít k hlavnímu obsahu

iGamerz s novou švédskou sestavou

14. 4. 2011 | 14:14 Counter Strike 1.6
Přední francouzská organizace iGamerz se zaměřila na severský trh a do svých řad přibrala pětici nejnadějnějších hráčů, kteří se doposud neprosadili v žádném velkém týmu. Nová pětka budí dosti velkou hrůzu nejen pro domácí scénu.Celá sestava byla ohlašovaná tak, že každý den bylo zveřejněno jedno jméno jednoho důležitého pilíře týmu. Jak ale bývá zvykem některé informace se do komunity dostaly skrz různé drby, takže byl nový švédský lineup znám již během tří dnů.
Výchozí obrázek

Přední francouzská organizace iGamerz se zaměřila na severský trh a do svých řad přibrala pětici nejnadějnějších hráčů, kteří se doposud neprosadili v žádném velkém týmu. Nová pětka budí dosti velkou hrůzu nejen pro domácí scénu.

Celá sestava byla ohlašovaná tak, že každý den bylo zveřejněno jedno jméno jednoho důležitého pilíře týmu. Jak ale bývá zvykem některé informace se do komunity dostaly skrz různé drby, takže byl nový švédský lineup znám již během tří dnů.


Zkušený a legendární hyvlarn, jak se mu bude dařit u iGamerz?

Pod patronát organizace, která i jeden čas fušovala do české scény, se tak dostala nadějná švédská pětka, jenž skloubila dohromady zkušenosti a nadějné mládí. Vedle zkušeného Finna "qp" Sjöströma se postaví bývalí členové úderné Playzone.se pětky Manne "manne" Nordqvist a Hugo "huggan" Lopez. K této trojici přibyl i Jon "hyvlarn" Edelsvärd, kterého jsme měli možnost vidět v mnoha předních švédských týmech a nakonec André "keiz" Carlsson, přední severský hráč, který se už nějaký ten rok drží na předních pozicích švédské scény.

Sestava iGamerz

{#Švédsko} Finn "qp" Sjöström
{#Švédsko} Hugo "huggan" Cortes Lopez
{#Švédsko} Manne "manne" Nordqvist
{#Švédsko} Jon "hyvlarn" Edelsvärd
{#Švédsko} André "keiz" Carlsson

První akcí, kde novou pětku uvidíme pospolu je turnaj Inferno Online League, který se koná ve dnech 7. - 8. května.

Zdroj: HLTV
Štítky: iGamerz