Přejít k hlavnímu obsahu

SteelSeries KoTH #6: eSuba přejela NR

14. 4. 2011 | 13:40 Counter Strike 1.6
Dnešní večer už tradičně patří sérii turnajů SteelSeries King of The Hill. Již šestý večer můžete zasednout k HLTV, neboť právě dnes se podruhé střetnou NecroRaisers a eSuba. Který z týmů získá cenu v podobě 160 EUR?Přední české a slovenské týmy se tentokrát kvůli víkendovému MSI LanCraft Spring 2011 sešly netradičně až v pondělí večer. I tak se do turnaje zapojilo přes třicet celků, které měly chuť zahrát si s těmi nejlepšími o necelé čtyři tisíce korun!
Výchozí obrázek

Dnešní večer už tradičně patří sérii turnajů SteelSeries King of The Hill. Již šestý večer můžete zasednout k HLTV, neboť právě dnes se podruhé střetnou NecroRaisers a eSuba. Který z týmů získá cenu v podobě 160 EUR?


Přední české a slovenské týmy se tentokrát kvůli víkendovému MSI LanCraft Spring 2011 sešly netradičně až v pondělí večer. I tak se do turnaje zapojilo přes třicet celků, které měly chuť zahrát si s těmi nejlepšími o necelé čtyři tisíce korun!

Vše zajímavé se začalo dít až ve čtvrtém kole, kdy se nově seskupení nEophyte snažili vyzrát na slovenské OX.enermax, za které v turnaji nastoupil i bývalý lídr Fofos Gaming, Tomáš "benq1" Masaryk. Českému týmu se ale nezadařilo a musel se tak sklonit nad silnějším slovenským soupeřem. V duelu mezi NecroRaisers a eXtatus, za které nastoupil slovenský hráč "Dragon", vyhrál prvně jmenovaný tým, ačkoliv nenastoupil v sestavě, se kterou se zúčastní nadcházejícího MČR.

V semifinále pak OX.enermax překvapili jejich kolegové z týmu GBB, kteří porazili slovenského favorita na mapě de_inferno 16-14. NecroRaisers ve druhém zápase měli větší štěstí a s FeW GamerS si poradili jasně 16-3.

Finálové utkání pak patřilo NecroRaisers, kteří srazili slovenské překvapení 16-3 na mapě de_inferno a 16-8 na de_train. Tým, který vede David "gcko" Hála si tak vybojoval druhou možnost bojovat proti eSubě o 160€. Podaří se jim porazit aktuální českou jedničku a nastolí nový řád pro měsíc duben?

eSuba2vs.0NecroRaisers
{#Česká Republika} zigurat
{#Česká Republika} oskar
{#Česká Republika} jckl
{#Česká Republika} gns
{#Česká Republika} jRi
 

Sázky

hltv4.verygames.net:27089

 gcko {#Česká Republika}
tWEETY {#Česká Republika}
jEkYL {#Česká Republika}
warean {#Česká Republika}
duke_duke {#Česká Republika}
Zdroj: PLAYzone
Štítky: SteelSeries KoTH